Bang&Olufsen създава романтика в дома ви с тонколоните Beoplay A1 и M5

Beoplay M5 е безжичният говорител, на който залага всеки музикален фен
Спонсорирано съдържание | 9 фев 2017 10:56, Екип на Dnes.bg
Bang&Olufsen създава романтика в дома ви с тонколоните Beoplay A1 и M5
Снимка: Bang&Olufsen

През тази година лидерът в звукотехнологичния свят Bang&Olufsen реши да изненада почитателите си за "Свети Валентин" като им даде възможност да се отдадат на страстта си – музика с перфектен звук, с тонколоните Beoplay A1 и М5. Независимо дали подготвяте вечеря или сте се сгушили до любимия на дивана, лесно може да създадете романтична атмосфера като свържете музикалните си приложения към тонколоните и оставите Bang&Olufsen да си свърши работата.

Beoplay M5 е безжичният говорител, на който залага всеки музикален фен. С четири мощни усилвателя, М5 възпроизвежда и разпространява звук на впечатляващите 360 градуса. Тонколоната се свързва лесно с други безжични високоговорители чрез Wi-Fi или Bluetooth и успява да закачи невидима музикална панделка през целия ви дом.

Перфектната половинка нa Beoplay M5 е ултра-преносимият безжичен говорител Beoplay A1. Той тежи само 600 гр и е голям колкото човешка длан, което го прави практичен и удобен за носене. Типично за Bang&Olufsen, дизайнът му е изключително елегантен, като в същото време говорителят е здрав - заоблената алуминиева скара, с която е обвит, е проектирана да издържи на силни удари без да се компрометира качеството на звука. Тонколоната разпръсква звук на 360 градуса, а батерията издържа до 24 часа.

Тонколоните могат да бъдат и перфектен подарък за любимия човек. Подробности и информация за моделите говорители и тяхната цена може да намерите в шоурума на Bang&Olufsen на ул.“Оборище 10“ в София.


Още по темата: BangOlufsen
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации