District – новият магазин за спортни и ежедневни обувки отвори врати в Serdika Center

Това е първият обект от веригата, която планира да отвори и още магазини
Спонсорирано съдържание | 9 мар 2017 18:30, Екип на Dnes.bg

District - новият хитов магазин за кецове, спортни и ежедневни обувки отвори в Serdika Center. Това е първият обект от веригата магазини, които предстои да бъдат открити съвсем скоро в София и по-големите градове в страната. През април предстои откриване и в Paradise Center.

В магазин District се предлага голям избор от луксозни спортни и ежедневни обувки от марките Adidas, Adidas Originals, Nike, Jordan, Puma, Reebok, Skechers, Lotto, Vans, Converse, Quiksilver, Roxy, Dakine, Lacoste, Caterpillar, Helly Hansen, Lowa, Keen. Магазинът е с неповторим стил и дух. Специално подбраната селекция от обувки вдъхновява да изглеждаш добре и помага за на ежедневния стил и комфорт.
 
District е проект на най-голямата верига магазини за спортни стоки в България – SPORT DEPOT. Официален партньор е на европейската верига – SPORT 2000 International. 
 
Плановете са District да се превърне в най-голямата верига магазини в страната, специализирани за спортни и ежедневни обувки от най-реномираните световни марки.


Още по темата: District
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации