Демонстрираха звуковата мощ на BeoLab 90 в шоурума на Bang&Olufsen в София

Безспорно тези тонколони са сред най-иновативните говорители
Спонсорирано съдържание | 13 мар 2017 10:53, Екип на Dnes.bg
Демонстрираха звуковата мощ на BeoLab 90 в шоурума на Bang&Olufsen в София
Снимка: PR

Десетки фенове и клиенти на Bang&Olufsen се събраха на коктейл в шоурума на датската марка в София, за да се насладят на величествения звук, който възпроизвежда мощната тонколона BeoLab 90.
 
По време на стилното събитие беше направена кратка демонстрация на перфектните звукови качества на тонколоната, като всеки можеше сам да разгледа отблизо както BeoLab 90, така и останалите продукти на датската марка.

Тонколоните BeoLab 90 се предлагат у нас от лятото на 2016 година. Те бяха произведени и пуснати на пазара по повод 90-тата годишнина на датската технологична марка. Като неслучайно лидерът на пазара на дизайнерска техника за дома избра да отбележи годишнината си именно с тези тонколони – те безспорно са сред най-иновативните говорители.

BeoLab 90 автоматично изчисляват акустиката в помещението, което гарантира оптимален звук независимо от позицията на слушателя спрямо източника. Има и възможност за калибриране на звука спрямо размерите, формата, дизайна и мебелите в стаята. Благодарение на функцията Beam Width Control разпространението на звука може да бъде настроено в тесен спот за самостоятелно слушане, или в широк лъч, ако сте с приятели и искате да споделите усещането.

Звуковата мощ на BeoLab 90 се равнява на 8 200 W и е събрана в специална кутия, изработена от 65 килограма алуминий и черни капаци. А под елегантния дизайн на кутията са разположени 18 авангардни говорителя, произведени от Scan-Speak. По време на коктейла в четврътък вечерта ( 9 март) домакините от шоурума показаха част от тези говорители като свалиха горните капаци на BeoLab 90.

Всеки може да разгледа сам интелигентните тонколони BeoLab 90 и да се убеди в перфектния звук, който възпроизвеждат, като посети шоурума на Bang&Olufsen на ул. “Оборище“ 10 в София.


Още по темата: BangOlufsen
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации