Кухнята на вашите мечти – мисията възможна; създайте я на Техномебел и Светът на мебелите

Могат ли аспираторите да разтуптят сърцето ви?
Спонсорирано съдържание | Обновена: 7 апр 2017 15:42 | 7 апр 2017 15:33, Екип на Dnes.bg
Кухнята на вашите мечти – мисията възможна; създайте я на Техномебел и Светът на мебелите

Едно от основните желания на всеки кулинар е да твори в кухня, създадена по негов вкус. Само при това условие кулинарът може да се "развихри" и, давайки пълна свобода на действията си, да създаде своите най-прекрасни ястия.

Може би се питате: "Как да създам кухнята на своите мечти?". Отговорът ни е – посетете изложенията Техномебел и Светът на мебелите в Интер Експо Център – София. Те ще се проведат от 24 до 28 април. На "Светът на мебелите" ще откриете най-подходящите решения за мебелите си и интериорния текстил, а "Техномебел" ще ви предложи най-новите декори на плочи, работни плотове, мебелни вратички, уреди за вграждане, мивки и смесители, функционални и ергономични механизми. И още много.

И аспираторите могат да разтуптят сърцето ви...

Да, така е. Напълно е възможно сърцето ви да се разтупти, когато се докоснете до системата BORA SYSTEMS. Тя съчетава модерен стил с иновативни технологии, комбинирайки аспиратор и котлони. Да, аспиратор – но не поглеждайте нагоре; защото той е вграден в плота, работейки безшумно, той е изключително ефикасен.

В търсене на желаните продукти, интересът ви ще бъде привлечен от ултра тънкия аспиратор Talika. Подчертаните му геометрични линии се смесват с разновидност на финиши, за да бъдат оформени различните модели със завършеци в цвят мед, щрихован титан или цимент в комбинация с интериора на кухнята. За улеснение на готвещия продуктът се предлага със система за управление.

Разбира се, нужен е и хладилник...

Осигуряването на подходящите условия за съхранение на продуктите е от основно значение за качеството на ястието, което готвим. За това ще се погрижат новите модели хладилници и виноохладители с иновативната BioCool технология в хладилната част, предложени на Техномебел. Новото поколение електроника предоставя възможността всеки клиент сам да направи подбор от група уреди, които могат да съставят SBS (side by side).

Друг продукт, Convoy, печели клиентския интерес с ясен и открит подход. Системата за съхранение от типа "направена за всеки" е многофункционална – за кухнята, дневната, трапезарията и кабинета. Не е нужно да се захваща към вратата, което я прави подходяща за много дизайни и приложения, като например за системи с плъзгащи се врати, а едновременното с това дава ясна видимост на цялото съдържание – като виртуално "представяне" за потребителя. А продуктът Tandem създава идеалната прилежност при подредбата по усмотрение на клиента - притежавайки автоматичното изтегляне на задните кошници, тя е предназначена за единични и двойни шкафове.

Тук ще откриете и стилни, елегантни и функционални мивки, произведени от новия материал ФАТГРАНИТ. Материалът е с висока устойчивост на надраскване и удар. А масивните маси, изработени от цели ламели дъб – с дебелина между 40-60 мм, със сигурност ще ви дадат полезни идеи за дизайна у дома. Ще намерите и Кронодизайн Селекция 2017, състояща се от луксозни метални плочи с алуминиево покритие и съвременни декори, перфектно имитиращи дърво, камък и мрамор.

Светът на мебелите – кухни по индивидуален дизайн

Посещавайки Техномебел и Светът на мебелите, ще се вдъхновите и ще създадете своето място за готвене. Защото освен иновативните продукти, компаниите тук предлагат и изпълнение на индивидуални проекти, в които ще бъдат отчетени всички ваши изисквания – до най-малката подробност.

 


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации