Медицински продукти от три континента на Булмедика/Булдентал

Най-старото медицинско изложение в България ще покаже рекорден брой иновативни продукти
Спонсорирано съдържание | Обновена: 4 май 2017 10:49 | 4 май 2017 10:18,
Медицински продукти от три континента на Булмедика/Булдентал

Европа, Азия и Северна Америка отново обединяват пазарите си в залите на Интер Експо Център. От 17 до 19 май медицинското изложение Булмедика/Булдентал ще представи рекорден брой иновации. Над 240 иновативни решения за медицината и денталната медицина ще бъдат демонстрирани от над 200 фирми участници в дните на изложението. Нововъведенията от 29 държави ще впечатлят всички посетители, гарантират организаторите на събитието.

Представените продукти по време на Булмедика/Булдентал ще са от България, Австрия, Австралия, Канада, Великобритания, Германия, Италия, Испания, Израел, Русия, Дания, Китай, Люксембург, Република Корея, САЩ, Словения, Швеция, Сингапур, Турция, Франция, Холандия, Финландия, Чешка Република, Швейцария, Япония, Латвия, Малайзия, Норвегия, Полша.

Какво ще бъде показано в залите на Интер Експо Център през тази година

Вие сте лекар или дентален специалист, който има нужда да е винаги в крак с последните нововъведения в бранша, тогава Булмедика/Булдентал е точното място за вас. Започваме виртуалната обиколка на предстоящото изложение с различно по рода си дентално оборудване за всеки един зъболекарски кабинет. Дентално оборудване АНВИТА ADL-6 и ADV-6  е с дентален юнит, окачен  на шарнирно рамо с горни шлангове с възможност за 5 или 6 инструмента. Продуктът е окомплектован с трипътна ръкохватка, изводи за ел.мотор и скалер, три шланга със светлина,  негативоскоп, пневматична спирачка,  подвижна табла под юнита и регулиране на въздуха за всеки инструмент. Електронният панел за управлението на движенията на стола е с 4 програмируеми положения. Столът за пациента е електромеханичен, с управление на движенията от дентален и асистентски юнит, облегалка и джойстик.

Продължаваме нататък, ред е лекарите да получат информация за продуктите, които ще могат да видят. Тонометър Диатон е професионален уред за безконтактно измерване на очното налягане през клепача с голяма точност. Той не си служи с изискването за анестезия и няма директен контакт с роговицата, а резултатите се показват електронно. Уредът е преносим и има бързо време за измерване, което го прави подходящ за профилактични медицински прегледи. Не изисква специализирана поддръжка и специализирани консумативи. Не е нужно преизчисляване дебелината на роговицата, тъй като не мери през нея. Интересното за този продукт е, че той няма нужда от стерилизация.

Накъде без козметичните продукти?

Красотата изисква поддръжка, а висококачествената швейцарска медицинска биокозметика BELENSA® отдавна е доказала своите качества. Тя е създадени чрез комбиниране на козметичен подход и фармацевтична взискателност. Продуктите са произведени в съответствие с възможно най-високите стандарти във фармацевтичните регулации, за да се гарантира максимално качество.

Бъдещето се пренася в настоящето от 17 до 19 май

За първи път в България АБС-ко ще представи кислороден коктейл, който се счита за напитка на бъдещето. Коктейлът е за всекидневна употреба, в състава му присъстват медицински кислород с чистота 90-99 % + витамини, минерали и протеини. Кислородният коктейл влияе положително при различни заболявания чрез подобряване на кръвообръщението, прочистване на кръвта от токсини и нормализиране на микрофлората в червата, забавя процеса на стареене, премахва умората и стимулира умствената дейност. Продуктът е подходящ за домашна употреба, болнични заведения, фитнеси, спа-центрова, хотели и много други.

Кратката ни виртуална обиколка из продуктите на Булмедика/Булдентал завършва тук. Следете всеки един продукт, който фирмите от цял свят ще представят в залите на Интер Експо Център, на нашия сайт - http://bulmedica.bg/bg/news

Булмедика/Булдентал ще очаква всички любопитни посетители от 17 до 19 май с работно време от 9.30 до 18.00 часа. Цената на билета е 5 лева.


Още от
Спонсорирано съдържание