Bang&Olufsen представи нова интелигентна безжична тонколона - Beoplay P2

Батерията на тонколоната издържа 10 часа, а се зарежда само за 2 часа
Обновена: 16 май 2017 14:51 | 16 май 2017 13:02, Боряна Павлова

Снимка: Bang&Olufsen

Датската технологична марка Bang&Olufsen, известна с луксозните си аудио и видео продукти за дома, вече може да се похвали с още една иновация – тонколоната Beoplay P2. Тя е най-малкият и интелигентен представител на серията безжични говорители B&O PLAY.

Впечатляващото при нея е, че не разполага с никакви бутони. Те са премахнати от кутията, за да се постигне елегантен минималистичен дизайн и в същото време максимално да се улесни управлението ѝ. Пускането, паузирането и преместването на песен става с двойно потупване или разклащане на колоната. Разполага и с вграден микрофон.

Говорителят Beoplay P2 е изключително практичен и се побира перфектно във всяка чанта. Представянето на новия продукт на пазара в този момент не е случайно! В сезона, в който все повече хора предпочитат да прекарват свободното си време под слънчевите лъчи, Beoplay P2 дава възможност почивката сред природата да е още по-приятна под звуците на любимата мелодия.

Батерията на тонколоната издържа 10 часа и се зарежда само за 2 часа.

При изработката на практичния говорител са използвани луксозни материали - кутията на говорителя е от здрав алуминий в перлен цвят, а акценти от оригинална кожа допринасят за елегантния ѝ вид. Цената на Beoplay P2 е 339 лв. и ще бъде налична в шоурума на Bang&Olufsen в София в началото на юни.


Още по темата: BangOlufsenBeoplay P2
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации