Музикално-танцовият спектакъл Red Bull FLYING BACH за първи път в България през октомври

Шампиони по брейкденс ни "хвърлят в оркестъра"
Спонсорирано съдържание | Обновена: 7 юни 2017 09:56 | 7 юни 2017 09:47,
Музикално-танцовият спектакъл Red Bull FLYING BACH за първи път в България през октомври

До момента спектакълът Red Bull Flying Bach е обиколил 31 държави, докоснал повече от 400 000 човека.
 
Flying Steps продължават да са едно от най-успешните "улични трупи" в света със спиращи дъха спектакли и единствени по рода си хореографии, които "говорят" на различен тип публика по целия свят. Трупата основават Вартан Басил и Кадир "Амиго" Мемис през 1993 в Берлин.

Flying Steps специализират в съвременни стилове - като breaking, popping и locking и печелят редица световни шампионати, включително Battle of the Year’ 2000 г. и Red Bull Beat Battle 2007 г. 

Започнали през 1993 г. от танци върху опаковъчен картон, Flying Steps са достигнали световни висоти и са успели да стъпят на най-големите сцени – една изключителна история за успех от ъндърграунд недрата на Берлин.
 
През 2010 г. с Red Bull Flying Bach те правят революция в културата на брейкинга, бидейки първите, които показват изкуството на този танцов стил, като в същото време се харесват на хора от всички възрасти.

Red Bull Flying Bach е първият шоу-спектакъл, комбинирал брейкденс с класическа музика, който печели специалната награда на ECHO Klassik.

Red Bull Flying Bach се организира от София Мюзик Ентерпрайсис. Спектакълът ще се състои в София на 21 октомври (събота) 2017 г. в зала 1 на НДК.
 
Билетите за шоуто Red Bull Flying Bach (http://www.ticketpro.bg/jnp/music/2099680-red-bull-flying-bach.html) са на цени от 30 до 80 лв и могат да бъдат закупени в мрежите на Тикетпро и Ивентим, както и онлайн на www.ticketpro.bg и www.eventim.bg.

Деца до 10 г. влизат безплатно, но нямат право на седящо място.

За деца над 10 г., ученици и студени е предвидена отстъпка от 10 лв. на билет във всички ценови категории, без най-ниската.

Отстъпката е валидна само срещу представяне на съответния документ.


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации