"Зелената" и иновативна серия BMW i паркира в "М Кар" Пловдив

В комплекса на "М Кар" Пловдив всеки може да разгледа модела BMW i3
Спонсорирано съдържание | Обновена: 20 юни 2017 13:44 | 20 юни 2017 13:43, Боряна Павлова
"Зелената" и иновативна серия BMW i паркира в "М Кар" Пловдив

Оторизираното дилърство на BMW Group в Пловдив – "М Кар", вече е официален представител на иновативния бранд BMW i. В автокомплекса на "М Кар" Пловдив всеки може да разгледа изцяло електрическия BMW i3 модел, да се запише за тестово шофиране и да получи подробна информация. Дилърството на "М Kар" оперира под формата на BMW i агентство и извършва пълна гама от продажбено-сервизни дейности за страната.

"Зелената" и иновативна серия BMW i паркира в "М Кар" Пловдив

Концепцията на новата екологична i гама е с акцент върху предлагането на автомобили от ново поколение, ориентирани към устойчива и насочена към бъдещето мобилност. Градският автомобил BMW i3 е първият сериен автомобил в света, разработен от нулата за чисто електрическо задвижване, а материалите, от които е направен, както и целият производствен процес, са част от комплексна система за устойчивост. Екологичният автомобил не отделя никакви вредни емисии, мирис и е изцяло безшумен, като същевременно осигурява забележително динамичен диапазон.

Другият модел от "зеления" бранд е прогресивният спортен Plug-in хибрид BMW i8, който реализира изключително нисък разход на гориво и ниски вредни емисии. Той е с олекотена карбонова конструкция и аеродинамичен дизайн. Благодарение на преимуществата на технологиите на електромотора и двигателя с вътрешно горене се постига и необикновено спортно изживяване.


Още по темата: BMW GroupПловдив –
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации