Единствена по рода си 3D биопсия на простатна жлеза в България

Fusion е решение за всеки мъж със съмнение за рак на простатната жлеза
Препоръчан материал | Обновена: 17 юли 2017 12:46 | 17 юли 2017 12:30,
Единствена по рода си 3D биопсия на простатна жлеза в България
Източник: hill Clinic

Наскоро Хил клиник придоби най-съвременната в момента в света апаратура за диагностика на рак на простатата. С  MR-TRUS Fusion, който е единствен в България, се извършват прецизни и много необходими изследвания при съмнение от развитие на злокачествен процес в жлезата. Международни експерти твърдят, че Фюжън биопсията е вероятно най-добрата биопсия в момента в света!

Вместо да търсят възможности за изследването зад граница, българските мъже имат вече възможността да направят MR-TRUS Fusion в София, в Хил клиник. По време на работа изображението от ядрено-магнитния резонанс се наслагва върху изображението на ехографията и урологът получава 3D модел на жлезата на пациента, както и подозрителните за рак области в нея. Взимат се биопсични проби от тези зони с абсолютна точност, а това повишава многократно ефективността на изследването.

Fusion е решение за всеки мъж със съмнение за рак на простатната жлеза, но особено при пациенти с „неоткриваеми“ тумори и повтарящи се биопсии, извършвани по традиционния метод. Ранно и точно диагностицирани чрез Фюжън тези мъже сега имат реален шанс за 100% излекуване.

Освен това при 3D биопсията поради транперинеалния достъп отпадат всички рискове от инфекции и усложнения. 3D биопсия с MR-TRUS Fusion е на по-достъпна цена в България, отколкото в чужбина, а качеството на медицинската услуга е идентично. Извършването на изследването в Хил клиник е икономически оправдано заради стойността на самата биопсия и заради разноските по пътуването и престоя в границите на страната.

Разбира се освен диагностика ракът на простатата се нуждае от подходящ терапевтичен подход. В Хил клиник извършват радикални простатектомии по лапароскопски, щадящ метод. Операциите се извършват с професионалната експертиза на проф. Д-р Щолценбург – създател на иновативни техники за безкръвно и роботизирано лечение на тумори на простата, бъбреци, пикочен мехур и уретер и завеждащ отделение Урология в университетската болница в Лайпциг (Германия).

За повече информация: 02 439 3131

За пациенти с рак на простатата второто мнение и консултация с уролог в Хил клиник е напълно безплатно (може да се извърши лично или по документи от близки на пациента).

Имиджова публикация

Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации