ЗАД "Армеец" е официален застраховател на 37-то aвтомобилно рали "Сливен"

Остават броени дни до едно от най-вълунващите събития за феновете на автомобилните спортове
Спонсорирано съдържание | 29 авг 2017 12:19, Екип на Dnes.bg
ЗАД "Армеец" е официален застраховател на 37-то aвтомобилно рали "Сливен"

Броени дни остават до едно от най-вълнуващите събития за автомобилните фенове, за жителите и гостите на град Сливен – 37-то издание на рали "Сливен". Стартът ще бъде даден в петък (1 септември) в 17 часа на площад "Хаджи Димитър".

ЗАД "Армеец" подкрепя автомобилните спортове и състезателните таланти, като за поредна година е официален застраховател на рали "Сливен". Част от мисията на дружеството е да подпомогне и насърчи развитието на спортовете у нас, сред които са и автомобилните. ЗАД "Армеец" е и основен спонсор на Българската карате киокушин федерация, които са известни със стотиците си постижения и медали както у нас, така и зад граница.

Състезанието в гр. Сливен е четвърти кръг от националния рали шампионат и пети кръг от Балканския рали трофей на ФИА. Списъкът със заявените за участие екипажи тази година е достигнал 39, а международното участие е повече от сериозно, категорични са организаторите.

На старта в петък ще застанат седем турски екипажа, водени от звездите Яъс Авджъ и Орхан Авджъолу. Ще се включат и едни от лидерите в румънския рали шампионат - Дан Гъртофан с чисто новата си Skoda Fabia R5, както и грузинският пилот Александър Ломадзе с Mitsubishi Lancer Evo X. В битката в рали "Сливен" 2017 ще участва и миналогодишният победител Пламен Стайков.

Финалът на надпреварата е в неделя (3 септември) в 14:15 ч., когато ще бъдат връчени купите на призьорите в рали "Сливен" 2017. ЗАД "Армеец" пожелава успех на всички състезатели!

Повече информация за ралито и участниците в него ще откриете на уебсайта www.rallysliven.com.


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации