Всичко за ловеца и лова – на "Наслука - Лов, риболов, спорт" 2017

В рамките на изложението ще се проведе Международна киноложка изложба
Спонсорирано съдържание | Обновена: 31 авг 2017 15:03 | 31 авг 2017 14:03,

Разнообразие от висококачествени оръжия, модулни системи, калъфи за пушки и кобури, екипировка, разнообразни аксесоари. Всичко това и още много предложения ще открият любителите на лова по време на изложението "Наслука - Лов, риболов, спорт" 2017, което ще се проведе от 14 до 17 септември в Интер Експо Център – София.

Оръжието

Всеки ловец е наясно, че трябва да притежава вярно и качествено оръжие, пасващо в ръцете му; и разбира се – красиво. Посещавайки изложението, гостите ще открият ловния полуавтомат на италианската компания Vincenzo Bernardelli на щанда на ROSBUL ARM. Оръжието е с двупозиционно газово бутало, предвидено за максимално лесна смяна от леки на тежки патрони. Предлага се в калибри 12/76 и 20/76.

Запалените ловци ще се насладят и на Benelli 828U Silver 12/76 със заключващ механизъм Lock Plate, представена от ВИП Оръжейни комплекси. Benelli 828U използва плочка от закалена стомана, заключваща се в цевта. Оръжието е снабдено с ежектори и алуминиева цевна кутия. Компанията ще представи и карабината Blaser R8 Baronesse Semi Weight 8x68S, притежаваща елегантни, украсени с гравюри нa елени, цевна кутия и капачка на ръкохватката. Оръжието има студено кована, флутирана Semi Weight цев с диаметър 19 мм, дължина 650 мм, в калибър 8x68S. Снабдена е с механични мерник и мушка и възможност за поставяне на шина за допълнителни мерни прибори.

Ловна карабина Anschutz 1727F German Stock в кал. 17 HMR ще откриете на щанда на Zarimex. Нарезната пушка е с двустепенен спусък и линеен затвор, което позволява много бързо повторение на изстрела само с едно движение на китката. С начална скорост от 777 м/сек. и екстремно плоска траектория патронът предлага голяма гама от възможности за избор на куршума. Сред предложенията за любителите на ловджийски, рибарски, спортни, сгъваеми и водолазни ножове са продуктите от „Чунче“. Фирмата предлага изделията на Kershaw Knives – Орегон, САЩ. 1094HBT Hunter's blade trader включва комплект от две сменящи се остриета за лов 9,2 см и трион от 15,2 см.

Мерни прибори за по-добър улов

На изложението "Наслука - Лов, риболов, спорт" 2017 любителите на лова ще открият и многобройни предложения от мерни прибори. Сред тях е Zeiss Conquest V6 2-12x50 ASV ret.60 – модерна оптика, предложена от ВИП Оръжейни комплекси, подходяща както при големи дистанции, така и при лов на гонка или от чакало. Разполага с FL лещи с многослойни покрития, чрез които се осигурява до 92% пропускливост на светлина, съчетано с 50 мм диаметър на предната леща; това прави продукта подходящ и при дейности по време на здрач.

Термалните бързомерци TP Logic ще откриете при Zarimex. Продуктът е със сензор за топлинни вълни. На фирмения щанд ще гостуват и представители на американската компания Sellmark - производител на мерни прибори с марките Sightmark и Firefield, както и производителите на дрехите с нагряване Nordic Heat.

Гостите ще се запознаят и с лазерния далекомер Nikon MONARCH 7i VR, представен от Профайлд. Той намалява ефективно вибрациите на изображението във визьора, причинени от движението на ръката. Водоустойчивостта и защитата срещу замъгляване правят продукта подходящ избор при предизвикателни метеорологични условия.

Да изберем правилната екипировка

Практикуването на лов, риболов и спорт е неразривно свързано с подбора на правилната екипировка. По време на "Наслука - Лов, риболов, спорт" 2017 посетителите ще могат да избират между разнообразни артикули, представени от изложителите. За комфорта през зимата EXTREME SPORT предлага водоустойчивото яке ORIGIN KHAKI, както и зимните ловни обувки с отопление HUNTER HEAT на Alpina, оборудвани със системата ALPENHEAT. На щанда на Zarimex ще може да бъде открит всесезонен ловен комплект от Seeland Дания – Hawker, както и дрехи с подгряване Nordic Heat.

В рамките на изложението, на 16 септември, ще се проведе Международна киноложка изложба, в която участници от България и чужбина ще се включат със своите кучета. Любителите на риболова ще имат възможност да изучат нови техники за риболова „с муха“, благодарение на Пиеро Летиция и демонстрациите, които всеки ден ще провежда на живо. От 14 до 16 септември вратите на изложението "Наслука - Лов, риболов, спорт" ще са отворени от 10.00 до 19.00 часа, а на 17 септември – до 17.00.


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации