Наклонена кула в София – новият дом на технологиите и бизнеса

Елипс Център е предназначен за ИТ и аутсорсинга - водещият двигател на пазара
Спонсорирано съдържание | 2 окт 2017 08:37,

Снимка: Ellipsе Center

Елипс Център - отличителна офис сграда клас А, намираща се на бул. "Цариградско шосе", в новооткрояващия се бизнес район на столицата, в непосредствена близост до метрото, летището и жилищните райони Младост и Дружба, ще бъде завършена в средата на 2018 г., съобщи инвеститорът Илпа Девелопмънт.

След рестартирането на Елипс Център, инвеститорът Илпа Девелопмънт реши да влезе в партньорство, в областта на управлението на активи и съоръжения, и номинира Лендмарк Пропърти Мениджмънт за надежден мениджър на офис сградата.

С височина от 50 м, наклонена и с огледална фасада (в процес на остъкляване), кулата е с висока енергийна ефективност, обширно озеленяване и съобразена с параметрите за най-висок клас офис сгради. Предназначена е основно за ИТ и аутсорсинг наематели, които са и водещият двигател на пазара в момента.

За тяхната безпроблемна работа са предвидени и резервен дизелов генератор, високоскоростни асансьори, двоен под от 16 см, UPS, система за контрол на достъпа, видеонаблюдение и др.

Целта на фирмата инвеститор Илпа Девелопмънт е да изгради комплексна система от услуги и решения, които да не ограничават пребиваването в сградата единствено до работното място.

Уорклекс подходът (от Work и Relax - worklax) е изключително иновативен и предлага съчетание на работата с релакс в стресови моменти, и възможност за по-нетрадиционни форми на работни срещи, които създават предпоставки за увеличаване ефективността на работния процес и продуктивността като цяло.

Уорклекс решенията ще са разположени на първо подземно ниво (B-1), а на горните етажи са предвидени възможности за спортни кътове.

Ресторантът на първия етаж ще има изключителна озеленена тераса с уникална панорама. На партерното ниво ще има вертикална градина, паркинги за велосипеди и зарядни станции за електромобили.

Стремежът на Елипс  е да предложи устойчива, зелена, функционална среда, която носи комфорт и сигурност на наемателите и хармония с околното пространство.

Повече информация може да намерите на сайта www.ellipsecenter.com


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации