Ново от Credissimo – 0% лихва за всеки 1-ви и 5-и заем

Credissimo до заплата – решение, когато парите са свършили, а заплата още я няма
Спонсорирано съдържание | Обновена: 4 окт 2017 14:37 | 4 окт 2017 13:18,
Ново от Credissimo – 0% лихва за всеки 1-ви и 5-и заем

На всеки от нас се е случвало в края на месеца да има нужда от пари. Още по-неприятно е, ако месечното ни възнаграждение се забави, а всички знаем, че голяма част от месечните разходи не могат да бъдат отлагани. Credissimo има добро решение за тези ситуации - бърз кредит до заплата.

Credissimo до заплата е онлайн кредит до 600 лв. със срок на изплащане от 15 до 30 дни, който може да ви помогне да посрещнете спокойно разходите си бързо и удобно.

Сега, за да удовлетвори максимално всеки свой клиент, водещата ФинТек компания предлага 30-дневен безлихвен кредит Credissimo до заплата с 0% лихва и без такси. Всеки нов клиент може да се възползва от промоционалните условия за своя 1-ви кредит, а за лоялните клиенти – всеки 5-и пореден кредит е безлихвен.

Няма по-лесен и бърз начин да получите необходимата сума, точно когато ви потрябва - в рамките на няколко минути.

Заявката е изключително удобен, опростен и изцяло онлайн процес, като можете да кандидатствате в няколко лесни стъпки, като посетите сайта credissimo.bg и получите парите на каса или по банков път.

От своето създаване Credissimo се отличава на пазара благодарение на своите нововъведения и технологични иновации в сферата на необезпеченото потребителско кредитирането. Credissimo е първата компания, която предложи на своите клиенти изцяло онлайн кредитиране, одобрение до минути и възможност за кандидатстване чрез първия чатбот за заявяване на кредит в чат платформа Facebook Messenger.

Благодарение на нейните иновативни решения и клиентски ориентирани предложения, Credissimo стана предпочитана компания от потребителите и бързо се превърна в лидер на пазара на онлайн кредитите, като заслужено беше отличена за любима на българите финансова институция за 2017 година.

Ако парите са свършили, а до заплатата има време, вземете решението в ръцете си! Изберете Credissimo до заплата и се възползвайте от предложението за 0% лихва за всеки 1-ви и 5-и кредит за цели 30 дни.
 


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации