#SmartSaving от БНП Париба с интуитивен дизайн и в няколко лесни стъпки!

Препоръчан материал | Обновена: 17 окт 2017 15:28 | 17 окт 2017 11:57,
#SmartSaving от БНП Париба с интуитивен дизайн и в няколко лесни стъпки!

Да се пазарува онлайн е удобно, а и по-изгодно – често ползваме добри отстъпки от търговците и харчим само за предварително набелязани стоки. Оказва се, че пестенето онлайн също има своите предимства – става лесно и ни осигурява спокойствие и днес, и утре.

В постоянно променящия се свят искаме всичко да става бързо и удобно. Когато става дума за парите ни - и сигурно. БНП Париба се вълнува от това какво е важно за нас и затова финансовите експерти на най-добрата банка в света за 2016 г. (според престижното финансово издание Euromoney) създават нов за българския пазар модел за онлайн спестяване.

От банката наричат услугата „Депозити с бъдеще“ и доказват, че са в крак с новите технологии. Наскоро обновената им платформа е интуитивна, с нея работим удобно дори и през екрана на смартфон, а откриването на депозит е оптимизирано в няколко лесни стъпки.

С умен дизайн, платформата ни предлага лесен, бърз и удобен начин да се погрижим за спестяванията си онлайн и да правим справки за парите си в движение. Регистрацията отнема до 10 минути, а сигурността е поставена на първо място. Целият процес е безплатен, няма такси за откриване, поддържане на сметка и онлайн банкиране. Не е за пренебрегване и фактът, че спестяванията ни са гарантирани от Фондa за гарантиране на депозитите на Франция, защото клонът на БНП Париба в София е част от най-голямата френска финансова група.

Добавяме иновативната платформа на БНП Париба към списъка с решения, които ценят личното ни време, на разположения са 24/7, не ни занимават с излишни действия като посещение на банков клон. И гарантират спокойствие.  Не на последно място – това е един от изпитаните начини да заделим пари за мечтана почивка, нов мотор или непредвидена ситуация.

„Депозити с бъдеще“ са на www.deposits.bnpparibas.bg
 

Имиджова публикация

Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации