Онлайн съветник помага при избора на отоплителни уреди и бойлери

Всеки иска да направи лесен и практичен избор при търсене на подходящия уред
Препоръчан материал | Обновена: 17 ное 2017 11:09 | 17 ное 2017 10:18,

Снимка: TESY

Знаете ли, че един от най-големите производители на бойлери и отоплителни системи в Европа е български? По-точно четвъртият най-голям. Утвърдено име с дългогодишна история и 5 завода в страната. Компания с ясен поглед и визия за бъдещото, залагаща на новите технологии. Това е TESY.

TESY предлага богата гама от отоплителни уреди и бойлери. Сред първите са електрически конвектори, маслени радиатори и вентилаторни печки. Предвид  идващата зима, именно конвекторите предлагат най-модерното решение за отопление на дома. Разчитайки на естественото движение на въздуха, конвекторът предизвиква затопляне, а за целта се използва минимум енергия. TESY дава възможността на потребителите да се възползват от най-новите технологии и да управляват своите конвектори от разстояние. Това става чрез Cloud технология през интернет чрез приложението - tesyCloud.

Новите технологии намират отражение и при бойлерите. TESY е първата компания в Европа, която създаде електрически бойлер, който също може да бъде управляван дистанционно, от всяка точка на света, чрез същата мобилна апликация tesyCloud. Апликацията позволява също да групирате уредите си, според вашите нужди и предпочитания.

Сред изключителните характеристики на бойлерите TESY е и патентованата технология PISTON ефект - иновативно решение за конструкция на струйника, което управлява смесването на топлата и студена вода, като по този начин осигурява до 15% повече топла вода.

Освен всичко останало компанията предлага различни серии бойлери в зависимост от състава на водата, възможностите за инсталация  или пък източника на енергия. 

За да улесни правилния и точен избор, TESY предлага лесно решение. Чрез продуктовия съветник на производителя всеки потребител може да избере най-подходящия уред за своя дом. Ако става въпрос за отоплителен уред, необходимо е само да се въведе големината на помещението, типът на уреда, желаният бюджет и страницата ще предложи най-добрия вариант. При бойлерите – въвежда се информация за какви цели ще се използва (душ, вана или пък в кухнята), размерите на помещението и „съветникът“ ще предложи най-подходящата възможност.

Няма нищо по-лесно и по-практично от избора на подходящия уред от TESY - водеща компания, не само на българския, а и на световния пазар. Компания, която осигурява най-високо качество и най-съвременни технологии.

Имиджова публикация

Още от

Спонсорирани публикации