Синият петък на ниските цени идва с големи намаления и в Posoka.com

Стойността на отстъпките ще стигне до 700 лв.
23 ное 2017 13:52, Анисия Иванова
0
Синият петък на ниските цени идва с големи намаления и в Posoka.com
Снимка: Posoka.com

Освен традиционните намаления на продуктите в редица търговски вериги за Черния петък, тази година туристическата агенция Posoka.com е подготвила нещо по-специално за всички онези, които искат да си подарят преживяване.

Петъкът в Posoka.com ще бъде син и ще дойде с много намаления и ниски цени на пакетите за екскурзии и почивки до дестинации, където небето е ясно, а морето – кристално синьо. Кампанията ще е и по-дълга от очакваното.

Синият петък в Posoka.com ще започне още в ранните часове след полунощ на 24 ноември и ще продължи чак до 30 ноември включително.

Отстъпките ще бъдат много и до различни дестинации, като някои от тях ще достигнат до 700 лв. В рамките на тези няколко дни, например, намаленията за пакетните оферти до Йоханесбург ще бъдат от над 460 лв.

Отстъпката за 7-дневна екскурзия до Виетнам пък ще бъде малко над 200 лв. С около 7% по-евтини ще бъдат и пакетите за Дубай, а с цели 625 лв. ще бъде намалена екскурзията до Мадагаскар. В рамките на едноседмичната кампания 12-дневната екскурзия до Санкт Петербург, която включва и речен круиз до красивата Москва, ще бъде с 228 лв. по-евтина.

И тъй като Коледа и Нова година наближават, от туристическата агенция са подготвили намаления през синия петък и на пакетни оферти за зимните празници. Това са само някои от промоционалните цени, с които агенцията ще изпрати месец ноември и ще зарадва пътешествениците.

Всеки може да разгледа екскурзиите и отстъпките онлайн на уебсайта www.posoka.com и да резервира почивката си като се обади на посочените телефони или изпрати е-mail до офисите на туристическата агенция.
 


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари