Bang&Olufsen разшири семейството на Beoplay с нова дизайнерска мини тонколона M3

Това е най-малкият и компактен член на семейството Beoplay Play
5 дек 2017 10:54, Боряна Павлова

Датската фирма за висок клас технологични продукти Bang&Olufsen добави още един уникален продукт към семейството на Beoplay – новата дизайнерска тонколона M3. Тя е най-малкият и компактен член от гамата Beoplay Play и тежи само 1.46 кг.

Снимка: Bang&Olufsen

Тонколоната е по дизайн на всеобщопризнатата Сесил Манц и е произведена от акустичните инженери на Bang&Olufsen, за да предостави модерна и разтапяща сетивата музикална наслада. Българските почитатели могат да я видят и в двата цвята – черно и сиво, и да се насладят на невероятния звук в шоурума на Bang&Olufsen в София на ул. "Оборище” №10.

"Безжичните домашни тонколони са проектирани с идеята изисканият звук да има постоянно присъствие във всеки дом. Те са създадени, за да добавят топлина към жилищния интериор и да привличат внимание с лесна употреба и фин звук. Beoplay M3 отговаря напълно на тази задача", поясни Джон Молангър, изпълнителен директор на Bang&Olufsen.

Дизайнът на Beoplay M3 се отличава с изчистен и елегантен силует. Безкрайни линии очертават овалната форма на мини тонколоната, привличайки вниманието към фините детайли.

Революционното в този нов продукт е, че всеки може да избере облика на колоната си, според своите предпочитания и интериора на дома си. Beoplay M3 разполага с два вида външни покрития. Едното предложение за облицовка е от фина тъкан със смесена вълна, която гарантира свободното пропускане на звука и по-чиста мелодия. Тя е създадена от известната датска текстилна компания Kvadrat. За почитателите на по-светлите тонове, B&O предлага и облицовка с анодизирано алуминиево перлено покритие, което вече се е доказало като запазена черта на B&O PLAY.

Beoplay M3 е внимателно създадена за дома, като дава избор между директно слушане на музика чрез Вluetooth или стриймване от друго smart устройство. С помощта на Wi-Fi, Beoplay M3 може да бъде свързана с всички останали налични домашни колонки от сериите B&O PLAY или Bang&Olufsen едновременно, като те заедно предоставят силен висококачествен звук в целия дом.

Елегантният продукт на Bang & Olufsen се предлага в два цвята - натурален и черен, като предстои да бъдат представени и нови актуални за сезонните тенденции цветове.

Beoplay M3 се продава на цена от 595 лева, а различните стилни външни покрития на колоната струват от 59 Евро за модела от вълнена тъкан и от 69 евро за перлено-алумениевото покритие.

 


Още по темата: BangOlufsenBeoplay M3
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации