"България Ер" с престижно отличие от наградите Sky Awards 2017

Призът е за най-добра авиокомпания за полети на къси и средни разстояния
Обновена: 11 дек 2017 19:45 | 11 дек 2017 18:26, Веселина Йорданова
"България Ер" с престижно отличие от наградите Sky Awards 2017

Националният превозвач "България Ер" бе отличен с наградата за най-добра авиокомпания за полети на къси и средни разстояния - Sky Short/Middle Haul, на тазгодишния авиационен конкурс Sky Awards 2017. Авиокомпанията се състезава за категорията с други 23 превозвача, като определящият вот бе на пътниците.

Призът за най-добра компания за полети до междуевропейски дестинации беше присъден на "България Ер" след резултатите от онлайн анкетно проучване и беше връчен на официална церемония в Деня на гражданската авиация – 7 декември.

"За нас е чест и удоволствие да получим тази награда. Най-специалното е, че тя идва от пътниците – те са гласували за нас и са ни дали тази оценка, което прави приза още по-ценен. Благодарим от сърце и продължаваме да се стремим да надграждаме услугите си с всеки ден, както и да предоставяме все по-качествено и приятно пътуване до над 30 дестинации в Европа", заяви търговският директор на "България Ер" Мария Стоянова, която прие наградата.

Престижният конкурс Sky Awards се провежда за трети пореден път у нас. Той се организира от АПГ България и APG Network и има за цел да отличи най-добрите превозвачи, които оперират на българския пазар.

Това е и третият път, в който "България Ер" е сред победителите в Sky Awards.

След като през 2015 година авиокомпанията получи две награди от конкурса, през 2016 г. националният превозвач спечели други две отличия - специалнатата награда на пътниците за най-предпочитана авиокомпания Sky Favourite и приза за най-добро обслужване на борда Sky Service.


Още по темата: България ЕрSky Awards 2017
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации