QLED TV. Бижуто на модерния дом

Дори и най-елегантното жилище ще получи перфектната спалня, добавяйки QLED телевизор в интериора си
Препоръчан материал | Обновена: 12 дек 2017 10:16 | 12 дек 2017 10:13, Мартин Иванов
QLED TV. Бижуто на модерния дом

Q STYLE, френска премиера, елегантност и стил… Не, не говорим за козметика, чанти, висша мода или часовници. В този материал ще отдадем заслужено внимание на технологичния шедьовър на Samsung за 2017 – серията QLED телевизори. Освен с неоспорими технически характеристики QLED телевизорите се вписват по невиждан досега начин в интериора на всеки дом, позволявайки и на най-претенциозната "господарка на дома" да проектира своето пространство с лекота и стил.

"Телевизорът на светлината", както е наречен, заради способността на QLED серията да осигурява оптимални нива на яркост и визуално изживяване, може да се слее изцяло с живота на своя притежател и да се превърне в бижуто на всеки модерен дом. Благодарение на новите елементи в забележителния си дизайн и независимо от интериора на дома или разположението си, QLED телевизорите успяват да допълнят ежедневието и доставят истинско удоволствие от визуалното изживяване.

За световната премиера на иновативната QLED серия телевизори Samsung избират Лувъра в Париж – музея, пазител на традициите в изкуството и културата. Изборът на място за първото представяне на телевизорите пред света елегантно подчертава фокуса на Samsung върху концепцията за лайфстайл телевизор, поставяйки началото на нова ера в телевизията с високотехнологичен дизайн, смарт функции и невероятно качество на картината.

Кажете "сбогом" на преплетените кабели

Подобренията в дизайна и функционалността на серията QLED телевизори включват нов, почти незабележим кабел, който решава проблема с бъркотията  с кабелите. Потребителите могат да използват само един един единствен оптичен кабел, който обединява всички устройства и освобождава пространството, заемано преди от различни декодери и външни устройства.

QLED телевизорът се слива с интериора на вашия дом

Благодарение на опцията си за плътно окачване No-Gap Wall Mount, разстоянието между телевизора и стената е по-малко от всякога, а процесът на инсталация отнема едва 15 минути. По този начин всички се наслаждават на перфектна гледка, независимо от гледната точка. В допълнение Samsung предлага и две нови стойки, с които QLED телевизорът се превръща в красива част от интериора на дома.

QLED TV. Бижуто на модерния дом

VIP пропуск за спалнята

Дори и най-елегантното жилище ще получи перфектно обзаведената спалня като добави QLED телевизор в интериора си. QLED серията е създадена, за да достави революционно качество на картината, 100% обем на цветовете от всяка гледна точка, в комбинация с най-доброто аудио изживяване в сферата.

Награждаван и оценяван

Новите QLED телевизори, представени за първи път на CES 2017, получават признанието на Асоциацията за електрически, електронни и информационни технологии в Германия (VDE) на способността им да възпроизвеждат 100% от обема на цветовете. Въз основа на своя експертен опит при тестването на обема на цветовете, VDE потвърди способността на QLED телевизора да осигурява постоянно високо качество на картината на своите потребители.

Имиджова публикация

Още от

Спонсорирани публикации