Късметлийка от Велико Търново спечели пътуване до Рим от играта на България Ер

Нели Ангелова ще заведе сина си в италианската столица през пролетта
Спонсорирано съдържание | Обновена: 4 яну 2018 14:20 | 4 яну 2018 14:14,
Късметлийка от Велико Търново спечели пътуване до Рим от играта на България Ер
Снимка: Facebook

Нели Ангелова от Велико Търново спечели 2 двупосочни самолетни билета от фейсбук играта на националния превозвач България Ер – Подари #Пътуване за Коледа. Късметлийката беше избрана с жребий сред близо 2500 други участници.

Тя призна, че е много развълнувана и ще използва самолетните билети, които е спечелила, за семейно пътуване със сина си до Рим през пролетта.

"Ще пътувам до Рим със сина ми Георги Русев, той беше и моят хаштаг, а и отдавна искаме да посетим точно този град заедно. Планираме пътуването да бъде в края на мeсец април 2018 г.", сподели тя.

Фейсбук играта "Подари #Пътуване за Коледа" се проведе в последния месец на 2017 година като подарък към пасажерите на авиокомпанията. Участниците трябваше да посочат в коментар под поста на играта хаштаг с избрана дестинация от директните полети на България Ер, до която искат да пътуват, както и името на човека, с когото желаят да споделят единия билет.

Това е една от многото изненади, които авиокомпанията организира за пасажерите си. С нея националният превозвач се постара да внесе празнично настроение, като даде възможност на печелившия в играта да посети свой близък в чужбина или просто да се наслади на пътуване до избрана дестинация с любим човек.
 


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации