Bang&Olufsen представи новата си тонколонa Beoplay P6

Пристига през май в представителството на B&O в България
Спонсорирано съдържание | Обновена: 30 апр 2018 16:25 | 30 апр 2018 16:25, Анисия Иванова
6
Bang&Olufsen представи новата си тонколонa Beoplay P6
Снимка:Bang&Olufsen

Bang&Olufsen добави нов член към семейството от практични тонколони на B&O PLAY и представи малката, но мощна Beoplay P6. Дизайнът на новия говорител е изработен от всепризнатата Сесил Манц и гарантира 360-градусово разпръскване на звука във всяка стая, което е запазена марка на продуктите на Bang&Olufsen. Паралелно с това красивият скандинавски дизайн на тонколоната се вписва във всеки интериор, което я прави изключително адаптивна за всеки вкус и дом, съобщиха от компанията.

Beoplay P6 е чудесен избор за хора, които искат да се докоснат до известния звук на Bang&Olufsen, "разливащ“ се навсякъде из дома, или около него - батерията на новата тонколона на B&O Play издържа до 16 часа след зареждане, което позволява да я използвате и по време на дълги разходки сред природата или на пикници.

Тя разполага и с изключителен високоговорител, който осигурява пълна широчина на честотната лента и възпроизвежда висококачествен звук на впечатляващо ниво. Beoplay P6 е снабдена и с бутон "OneTouch", който предлага светкавичен достъп до интелигентни услуги като Siri и Google Assistant.

В сърцето на новата тонколова се вплитат три степени на усилване, както и усъвършенствана настройка за цифрова обработка на сигнали, която предпазва тонколоната от повреждане и претоварване.

Beoplay P6 се предлага в два цвята: черен и сребрист, заедно с USB-C кабел за зареждане, на цена от 399 евро. От средата на май тонколоната ще пристигне и в България! Всеки фен на Bang&Olufsen може да я разгледа в представителството на марката в София, на ул. "Оборище" 10.

Новата тонколона ще се продава на цена от 795 лв.
Повече информация за Beoplay P6 на Bang&Olufsen можете да откриете на сайта: www.beoplay.com/p6, както и на уебсайта на марката в България: www.beostores.bg.
 


6
Още по темата: BangOlufsenтонколонaBeoplay P6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Bang & Olufsen са продукти за друга категория хора, не са като за ***.
5
0
 
1
 
! Отговори
Готин преди 5 години
Говорим за качество на звука а не за мощност
4
0
 
3
 
! Отговори
Готин преди 5 години
Имам подобна колонка беоплей по стар модел, уникален звук и бас
3
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредната пазарна глупост, породена от алчност за печалба на всяка цена. И каква тон колона е това, като липсват най-важните й характеристики- мощност и честотен диапазон.
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само Cerwin-Vega!
1
2
 
2
 
! Отговори
Требе да съм луд преди 5 години
399 евро за това - никога!

Спонсорирани публикации