Най-големият тийм билдинг Business Run стартира и във Варна на 17 юни

Събитието се осъществява с помощта на Индустриален Холдинг България
Спонсорирано съдържание | 28 май 2018 08:55,
Най-големият тийм билдинг Business Run стартира и във Варна на 17 юни

Business Run е най-големият тийм билдинг в България. Представлява щафетно бягане за отбори от фирми. Всеки отбор е от 4 души и всеки участник избягва 4 км преди да предаде щафетата на колега. През 2017 г. в двете издания (София и Пловдив) участваха над 1200 души от 150 от най-големите фирми в България.

На 17 юни 2018 (неделя) от 10 часа състезанието за първи път ще стартира във Варна, с помощта на Индустриален Холдинг България. Маршрутът представлява 2 обиколки на трасе, разположено на площадката на Булярд корабостроителна индустрия.

До момента във IHB Business Run Varna са се записали 17 компании и над 100 участника от Варна и региона.

Събитието е благотворително, като 30% стартови такси се даряват на различни каузи. Предстоящото издание във Варна подкрепя родителската организация "Спина бифида и хидроцефалия-България", която подпомага семействата на деца с тези заболявания от цялата страна. Целта е провеждането на спортен рехабилитационен лагер за деца от 2 – 13 години, с двигателни нарушения.

Организатор на събитието е Спортен клуб "Бегач", чиято заслуга са над 10 състезания годишно, в които участват над 5000 души.

За повече информация за събитието и записване, вижте: http://varna.businessrun.bg


Още от

Спонсорирани публикации