Дигиталните банкови услуги на пазара вече са с една повече

Първият банков кредитен чатбот на Пощенска банка - EVA, разбира от ваканции и ремонти
Спонсорирано съдържание | 28 сеп 2018 08:25,
Дигиталните банкови услуги на пазара вече са с една повече

Вече е септември, лятото е към своя край, но никога не е късно да планираш ваканция до избрана и любима дестинация, нали? Независимо дали ще избереш спа курорт у нас или пътуване до екзотична страна има няколко задължителни елемента за твоята незабравима почивка – добро настроение, телефон и разговор с финансовия консултант EVA.

EVA е "нечовек", а виртуален асистент "Потребителско кредитиране" - най-новата дигитална услуга на Пощенска банка, която можеш да намериш само на клик разстояние!

Тя е създадена за удобство на съвременните потребители на финансови услуги, като предоставя възможност за бърза онлайн връзка с банката по всяко време и от всяко място. Клиентите могат да получат от нея структурирана информация за потребителските кредити и кредитните карти на финансовата институция.

Докато се наслаждаваш на спа процедури или разглеждаш забележителности, EVA е винаги наблизо, готова да ти помогне! Можеш да се свържеш с нея чрез директни съобщения през социалната платформа Facebook Messenger, точно както общуваш с твоите приятели. Достъпът до нея става само с няколко клика – ще намериш EVA на собствената ѝ Facebook страница или през Facebook страницата на Пощенска банка.

А можеш и просто да сканираш Messenger кода около снимката ѝ. С иновативния алтернативен начин на комуникация финансовата институция прави поредна крачка в разработването на практични дигитални финансови решения, които са в отговор на интересите и очакванията на потребителите.

EVA е единственият банков кредитен чатбот у нас, който отговаря автоматично на най-често задаваните въпроси от клиенти чрез текст, снимки, линкове и др. Като всеки добър приятел, тя е винаги на разположение, 24/7 – свържи се с нея по време на шопинг, след мач или докато се наслаждаваш на ароматното си сутрешно кафе. EVA е твоят най-добър пътеводител във ваканционните финансови решения! Но не само… тя разбира също толкова добре и от ремонти или как да намалиш вноската си по кредита, например. Поинтересувай се и тя ще ти даде полезна информация и съвети.


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации