Забравете за студа с adidas CLIMAHEAT

И в най-студеното време - тренирай навън!
Спонсорирано съдържание | 23 окт 2018 08:35, Анисия Иванова

Снимка: adidas

И в най-студеното време тренираме заедно. Ставаме все повече. По-силни. По-фокусирани върху резултатите. Свобода на движенията и изолация CLIMAHEAT са нашите оръжия срещу студа. Готови сме да го преборим. WE ARE BUILT TO DEFY.

През есента навън става по-тъмно, а времето - все по-сурово. Тогава температурата също като мотивацията е все по-близо до нулата. Но хората, които тренират навън, вече могат да се противопоставят на студа. Каквато и да е целта, какъвто и да е спортът, когато есента наближи, колекцията Climaheat на adidas ви дава възможност да продължите с тренировките на открито.

Тази година ключовият продукт в колекцията е суитшъртът Freelift Hoodie с Climaheat технология и Freelift дизайн, който осигурява пълна свобода на движението, съобщиха производителите. Леката и бързосъхнеща материя и прибраният силует с широк подгъв гарантират повече комфорт и по-добри резултати. На улицата, в парка, на спортната площадка или на стадиона, суитшъртът Freelift Hoodie позволява на спортуващите да бъдат активни там, където принадлежат.

С революционната си технология за регулация на температурата и защита от студа серията спортни облекла на adidas Climaheat осигурява максимална топлина и комфорт през студените месеци. С тяхна помощ спортуващите са по-концентрирани върху тренировките и резултатите, и готови да преборят и най-студеното време.

С новата си колекция Climaheat adidas позволява на всички да бъдат активни там, където поискат и да посрещат смело студа.

Ключов продукт на кампанията е суитшъртът Freelift Hoodie със следните характеристики:
Прибран силует с широк подгъв за повече комфорт.
Freelift дизайн, който осигурява пълна свобода на движението.
Лека и бързосъхнеща материя. 

Разнообразие от продукти adidas с технология Climaheat, както и много други модели подходящи за тренировки през зимата може да откриете в магазини SPORT DEPOT и онлайн на www.sportdepot.bg


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации