Изданието на Investor Finance Forum с най-важното за финансовите пазари

Експерти ще дискутират актуални финансови регулации
Обновена: 19 ное 2018 12:13 | 19 ное 2018 12:11, Анисия Иванова
3
Изданието на Investor Finance Forum с най-важното за финансовите пазари
Архив: Инвестор

Най-големият форум на инвестиционната общност в България и региона Investor Finance Forum, организиран от Investor.bg за седма поредна година, ще даде конкретни практични съвети за инвестиции в съвременната глобална икономическа среда на 30 ноември в Интер Експо Център, София. По време на събитието български и чуждестранни професионалисти от сферата на финансите, капиталовите и валутните пазари ще поставят акцент върху важните световни икономически новини и тенденции и финансови инструменти.

Година след въвеждането на MIFID II, налице ли са вече едни и същи правила за местата за търговия и изпълнение на сделки с финансови инструменти? Какво е значението на регулацията за инвеститорите и съответства ли днешната реалност на очакванията ни? Тези и още въпроси ще дискутират специалните гости по време на форума - Киара Сандън, старши политически съветник в Европейската асоциация за управление на фондове и активи (EFAMA), и Райнер Рийс, генерален директор на Федерацията на европейските фондови борси (FESE).

Макроикономическите тенденции ще коментират уважавани експерти–представители на финансови институции, сред които Amundi, ÜNLÜ & Co, Алианц Банк България. В ексклузивно видео интервю Леон Леви от Eurasia group ще анализира най-важните фактори, които повлияват финансовите пазари.

В рамките на Investor Finance Forum ще бъдат обявени и резултатите от Класацията на Investor.bg на българските фондове за 2018 г.

Успешни форекс стратегии, допълнени от практически примери за дългосрочна търговия ще представи още един силен участник - професионалният трейдър Владимир Рибаков. Някои от ключовите теми, които той ще засегне, са паричният поток на пазара, как се търгува с малки загуби и високи печалби и какви са митовете и истината за трейдинга.

Сред останалите акценти в програмата са най-важните тенденции в света на фондовете и ETF, силата на блокчейн технологиите и актуалните стратегии във валутната търговия.

Паралелно ще се проведе и Investor Day - среща на институционални инвеститори и представители на капиталовите пазари в страната с публични компании от региона. През целия ден, в рамките на IFF Seminars, ще бъдат включени семинари, свързани с поведенческите финанси, иновациите и развитието на финансовата индустрия. Освен това, избрани компании ще представят своите финансови продукти на изложението Investor Finance Expo.

Подробности около събитието може да следите на http://financeforum.investor.bg/ и Investor.bg.
Investor Finance Forum се провежда с генералната подкрепа на Lenno. Основен партньор на събитието е BlueSuisse. Събитието се провежда и благодарение на подкрепата на Varengold Bank, Allianz, Philip Morris Bulgaria EOOD, Amundi, MetaQuotes, Cluster ITOS, iuvo Group. Партньор на коктейла: Johnnie Walker. Институционален партньор: Българска фондова борса. Медийни партньори: SmartMoney.bg, GoGuide.bg, HiComm, Seenews.com, Money.bg.


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
ябълка преди 3 месеца
Тука е парата, и начините по които да се правят пари
2
1
 
0
 
! Отговори
Чичо преди 3 месеца
Хром само през трупа ми! Аз съм си добре с Файърфокс!!!
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да се смееш ли да плачеш ли