Фитнес клубове Next Level отварят врати с мисия да вдъхновяват към повече движение

През първата половина на 2019 година в София ще оперират поне пет обекта на веригата
Спонсорирано съдържание | 26 ное 2018 07:05,
Фитнес клубове Next Level отварят врати с мисия да вдъхновяват към повече движение

Първият фитнес клуб Next Level отвори врати в столицата. Обектът се намира на бул. "Симеоновско шосе" №35 (в сградата на Sport Box), разгърнат е на площ от над 1380 кв. м. и оборудван с първокласни фитнес уреди от Technogym.

Клубът разполага със зони, обособени за различни видове тренировки, както и със сауна, която ще бъде достъпна безплатно за всички клиенти.

Спортната верига е изцяло нова за страната и е създадена с мисията да бори негативната статистика, според която едва 10% от българите спортуват. Вдъхновяващият интериорен дизайн и кафе зоната с библиотека са само част от изненадите, които Next Level ще предложи на своите потребители.

Веригата ще представи за първи път в България и пълната система от иновативните тренировки Les Mills (първите две програми стартират от началото на 2019 година), които се радват на голям успех в цял свят. С изключение на бутиков клуб в София, Next Level единственият сертифициран партньор на Les Mills за България.

"Искаме да мотивираме хората да започнат да спортуват по-активно, както и да покажем, че фитнес клубът не е запазено място само за спортисти. Целта ни е Next Level да се превърне в любимо място и вдъхновение за всеки, независимо от възрастта и физическата подготовка. Придържаме се към мисията ни да създаваме свят, в който фитнесът носи радост и удовлетворение за всеки", споделя Рафал Рибски, директор на Fit Invest International.

"Заедно с нашите бизнес партньори от Techogym, Les Mills и MultiSport искаме да наложим нов стандарт във фитнес културата в България".

До края на годината в столицата обекти от веригата Next Level ще бъдат отворени още в НДК, както и в бизнес сградата Mplaza. В началото на 2019 година пък ще започнат да оперират и фитнес клубовете в Park Center и в European Trade Center, като плановете за развитие ще продължат и през следващите години.

Фитнес клубове Next Level са част от портфолиото на Fit Invest Bulgaria, които до този момент притежават и управляват успешната веригата фитнес зали Top Fit.


Още по темата: фитнес
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации