"България Ер" – носител на голямата наградата SKY AWARD 2018 за най-предпочитана авиокомпания на българския пазар

Отличията бяха връчени на Международния ден на гражданската авиация
Спонсорирано съдържание | Обновена: 7 дек 2018 12:37 | 7 дек 2018 12:33,
23
"България Ер" – носител на голямата наградата SKY AWARD 2018 за най-предпочитана авиокомпания на българския пазар

Националният превозвач "България Ер" бе отличен с голямата награда "Най-предпочитана авиокомпания на българския пазар" на годишните престижни награди Sky Awards 2018, които традиционно отличават най-добрите авиокомпании, които оперират от и до България.

 

 

Отличията бяха връчени на Международния ден на гражданската авиация в присъствието на официални гости, представители на авиокомпании, собственици и управители на туристически агенции и медии.

 

 

Престижният приз Sky Award се присъжда от международно признато жури въз основа на онлайн гласуване сред българските пътници и професионалисти. Номинирани за наградата в същата категория бяха Lufthansa и Turkish Airlines.

 

 

Националният превозвач спечели награди и в още две категории – "Най-предпочитана авиокомпания за къси и средни полети от/до България" (Sky short/middle haul) и "Най-предпочитана авиокомпания от професионалистите" (Sky Friend).

 

 

Победителите в отделните категории се определят на база на онлайн проучване сред пътници и професионалисти, което се e провело от организаторите на конкурса APG Bulgaria в периода 30.10-29.11.2018 г. В него са участвали 237 професионалисти от туристическия бизнес и 3 940 пътници.

Наградите Sky Awards 2018 бяха част от форума Sky Day. Той се организира от APG Bulgaria и се реализира с пълната подкрепа на Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA), Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти (АБТТА), Асоциацията на почетните консули в България и Travel Academy.


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
4
 
! Отговори
Доволен преди 5 години
Нека и аз се ключа с коментар. Никакви забележки към Bulgaria Air. Пилотите са перфектни, обслужването също. Не знам какво се очаква да правят за да сте доволни? Летете с Air France да видите дървари.
13
2
 
1
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
До OTOMAN LEGACY.. *** all otomam-ци.
12
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Надпис на Терминал 2:Весела Коледа и Честита Нова Родина!
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това за българските пилоти е вярно. Наистина кацат супер меко. Много хора дори не могат да оценят смисълът от мекото кацане и затова и не пляскат. Защото си мислят, че е много лесно. Ама не е. Да си пилот е постижение и добрите пилоти заслужават само уважение.
10
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз лично съм много доволна от "България Ер". Такива меки кацания правят само нашите пилоти.
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Между другото, не са изцяло виновни за ситуацията. Уизеър е основана от някакъв американски тръст,който може да си позвили да си поръча нови самолети, да държи ниски цени и т.н. В смисъл, не е просто,че бизнес моделът им е гениален, зад тях стоят сериозни капитали. С които нито един национален превозвач не може дасе мери.Едно време летях често с България Еър. После се оказа,че съотношението в цените е минимум 1:3 и просто няма смисъл.
8
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хахахахаа,това е най-смешната статия, която съм чела.Я извадете статистика колко пътници е превозила България Еър за 2017,и колко Уиз или Раъйн еър. И съм сигурна, че съотношението ще бъде поне 1:5 или 1:10.Ей сега исках да проверя една цена в сайта им, и той ми заяви че съм бот. Скъпи и калпави. С тях летят предимно транзитни полети към друг континент и разни хора, на които билета им се плаща служебно. Иначе просто няма смисъл.
7
4
 
7
 
! Отговори
OTOMAN LEGACY.. преди 5 години
...BULGARIYA I BULGARSKOTO NAD VSICHKO! *** EU....*** USA
6
1
 
9
 
! Отговори
OTOMAN LEGACY.. преди 5 години
..AIR BULGARIA PODOBRIHA OBSLUJVANETO..PERSONALA IM SA PROFESIONALISTI.....MENUTO E DOBRO....SPAZVAT CHASA NA POLETITE...NE SE IZNENADVAM...CHESTITO NA SKY TEAM...AIR BULGARIA
5
2
 
10
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До 5Алтернативи многоНаградата е за опериращи на Бг пазар компания а не българска компания.Чукча не чете чукча....
4
6
 
2
 
! Отговори
Тръба преди 5 години
Терминал 2 бичи на пълни обороти. Затова.
3
13
 
14
 
! Отговори
До 2 преди 5 години
Развесели ме много.
2
18
 
17
 
! Отговори
1245 преди 5 години
Нормално е България ер да спечели тази престижна награда. Просто са единствените, които наистина са на нужното ниво и покриват критериите на пътниците.
1
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да се смееш ли да плачеш ли......

Спонсорирани публикации