Коледното пазаруване такова, каквото трябва да бъде!

Удобно, приказно и неповторимо
Спонсорирано съдържание | Обновена: 7 дек 2018 16:29 | 7 дек 2018 16:23, Криси Табачка

Коледните празници винаги са съпроводени с изключително приповдигнат дух и усещане за светлина и топлина.

И макар да са моменти за семейно събиране, носят в себе си колективно усещане да зарадваме всички около себе си с нещо страхотно.

Както добре знаем, най-доброто решение да купим на всеки по нещо, без да се налага да обикаляме от единия край на града до другия, е просто да отидем в Сердика Център и да намерим всичко, от което имаме нужда, че и вдъхновение за тези, които все още нямат конкретни идеи какво ще подаряват.

Освен за подаръци обаче, центърът предлага цялостно празнично изживяване, което ние събрахме в топ 6 на активностите и услугите, на които можем да се насладим.

1. Хубавият подарък върви... с хубава опаковка

Поговорката, че хората се посрещат по дрехите и се изпращат по ума спокойно може да се приложи и за подаръците. Красиво опакованият подарък изненадва своя получател още от пръв поглед. Обикновено това е платена услуга, която обаче от Сердика Център подаряват на своите клиенти само срещу касова бележка.

2. Истинска дама има... консиержи

Лично за мен Коледа е изключително важен празник и много държа да зарадвам всички около себе си. Както е ясно, за всеки имам различна идея, която се намира в различен магазин, а с моя късмет – винаги са в различните краища на мола. Тогава използвам услугата на консиержите в Сердика Център, които ме упътват, съветват и най-важното за мен, тъй като съм жена – да ми помогнат с носенето на покупките. Така нямам нужда да викам някой с мен, за да ми помага и реално успявам да изненадам всичките си близки.

3. Няма Коледа без добрия белобрад старец

Дете съм си, макар отдавна да съм минала и тийнеджърските години. И както вече споменах по-горе, Коледа за мен е важна, а истинската винаги има Дядо Коледа. Дори и да не си призная, винаги завиждам на децата, които в Сердика Център получават и подаръци и изненади от големия му чувал. Дядо Коледа е на разположение всеки уикенд от 11:00 - 13:00 и 15:00 - 19:00 часа.

4. Да запечаташ Коледа в една снимка

Големи предимства имат децата и забавленията, осигурени с тях, но добрият ден на шопинг и празнично изживяване винаги завършва със семеен портрет. В крайна сметка, професионалният портрет с Дядо Коледа и любимите хора в мола са си нещо като традиция, която стои на секцията ми и се превръща в част от украсата в дома ми. Услугата се намира в Сердика Център на Голямата ротонда, а моят съвет е да отидете с любимите си хора. Можете да се възползвате от тази услуга за цялото семейство през уикендите от 11:00 - 13:00 и 15:00 - 19:00 часа.

5. Песни, танци и... празничен парад

Докато обикалям магазините през уикенда винаги хвърлям по едно око на Коледния парад в Сердика Център, където се връщам в детските си години с Ледените крал и кралица, джуджетата, Снежинката, Рудолф, Снежното момиче и бенда на Дядо Коледа. Ако имате деца, заведете ги през уикенда от 15:30 до 17:30, а съветът ми е дори да сте сами – да му хвърлите едно око. Ще ви стопли сърцето.

6. Децата и коледните кътове

Идеята да заведеш детето в мола винаги е добра, защото винаги има какво да правите заедно. Коледните кътове в Сердика Център са добър пример за занимание на най-малките посетители. Там децата ще се радват на Дядо Коледа със своята къщичка или интерактивните мечета, които са на твое разположение да ви изпеят песничка... на теб и детето ти. Понеже вярвам, че Коледа е празник и за малки и големи и трудно може да се сравни с друг такъв.


Още по темата: Сердика Центърколеда
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации