Металорежещите гиганти и технологии от последно поколение на изложение MachTech&InnoTech Expo

Над 190 компании се включват в международния форум, посветен на машините и иновациите в металообработката
Спонсорирано съдържание | Обновена: 9 апр 2019 15:57 | 9 апр 2019 15:55,
Металорежещите гиганти и технологии от последно поколение на изложение MachTech&InnoTech Expo

Общо четири изложбени зали. Над 10 000 кв.м. заета площ, на която ще бъдат разположени продуктите, разработките и ще бъдат представени визиите и иновативните подходи на стотици компании. Това е само част от статистиката, която организаторите на международното изложение за машините и технологиите в металообработката MachTech&InnoTech отчитат като тенденция за 2019 г. Предстоящото 11-о издание ще се проведе в международния изложбен център Интер Експо Център от 15 до 18 април в София, столицата на България.

Претърпявайки чувствителен ръст през последните години, тазгодишното издание ще даде възможност на специализираната публика и компаниите да се запознаят с новостите в металообработката, лазерните технологии, машинното проектиране, индустриалната автоматизация, електроника и проектиране.

Като основен бизнес-форум за сектора на Балканите и Източна Европа, в MachTech&InnoTech 2019 ще се включат 190 компании от  България, Турция, Италия, Германия, Полша Унгария, Румъния, Австрия, Чехия и Гърция. С колективно участие и пълния си капацитет фирми от Австрия и Чехия ще демонстрират възможностите на своите продукти. Общият брой на представените световни брандове ще надхвърли 400.

Ключовото съчетание "високи технологии"

Макар и седмица по-рано, в четирите изложбени своите места вече заемат някои от най-големите машини. Сред тях са огромни иновативни лазери за обработка и високо качество на детайлите дори и при сложни контури. Демонстрирани ще бъдат и машини за разкрой с фибро-оптичен лазерен източник, както и такива с изцяло автоматични настройки и способност за 3D рязане.

Иновациите в 3D-принтирането и роботизацията

Роботите са в центъра на следващото поколение работна среда, която комбинира компютри, изкуствен интелект и информационни технологии, използвани съвместно в интелигентни фабрики.

"Като водещи акценти към момента се оформят роботизацията, 3D принтирането и модерните машини от най-ново поколение, смарт функционалностите в производствените процеси", коментират организаторите. Ще бъдат представени световни марки в сферата на индустриалните машини, роботика, автоматизация, пневматика и новите технологии в тежката индустрия, които създават условия за нови посоки на развитие.

Съпътстващата програма – акцентът, който прави едно изложение пълноценно

"Изложение MachTech&InnoTech дава възможност както за развитие на бизнеса и стъпване на нови пазари, така и за подробно запознаване на публиката с последните иновативни продукти", коментираха на последното издание присъстващи.

Присъстващите на международния форум ще бъдат свидетели на още по-богата съпътстваща програма. В нея ще бъдат загегнати актуалните въпроси, проблеми и теми, засягащи бранша, сред които е – дигитализацията в индустрията, технологично развитие и приложението му в различните браншове. В рамките на подготвяните семинари, лекции и демонстрации, участвниците ще представят на публиката иновативните си разработки, продукти, подходи и ще споделят визиите си за развитието на сектора.

MachTech&InnoTech 2019 отново ще създаде платформа за развитие на настоящите е създаване на нови бизнес-партньорства и контакти. Форумът ще събере представителите на бизнеса от Балканите и Източна Европа от 15 до 18 април в Интер Експо Център, София. Всички новини за високите технологии и основното им значение за съвременната промишленост ще откриете на machtech.bg.


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации