Какво ще ни разкрие международно изложение БУЛМЕДИКА /БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2019 от 15 до 17 май?

220 директни изложители представят стотици иновации в Интер Експо Център
8 май 2019 14:10, Екип на Dnes.bg
Какво ще ни разкрие международно изложение БУЛМЕДИКА /БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2019 от 15 до 17 май?

Една седмица ни дели от БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2019. На 15 май професионалният бизнес форум за специалистите в областите на медицината, денталния сектор, дерматологията и естетичната медицина, отваря вратите си в Интер Експо Център. В продължение на три дни, до 17 май, ще бъде оформена екосистема за водещите продукти, модерните технологии, тенденциите и съвременните подходи. Всичко това ще бъде съчетано със съпътстваща програма, подлагаща на обсъждане здравословния начин на живот и хранене, двигателната активност, хранителните добавки и биопродукти и новите технологии в съвременната терапия.

Над 220 изложители ще вземат директно участие в БУЛМЕДИКА /БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2019. Компании от от България, Германия, Португалия, Сингапур, Китай, Тайван, Пакистан, Румъния, Италия, Франция, Гърция, Турция, Словения, Латвия, Унгария и други ще представят продуктите на 980 бранда от 56 държави. Всички 13 500 посетители ще се запознаят с възможностите и на повече от 280 иновации.

Високотехнологична апаратура и лазерни технологии

Осигурявайки платформа за иновациите в денталната медицина, на БУЛДЕНТАЛ специалистите ще открият оптимизирани дентални принтери, изпалзващи 3D-технологиите. В залите на Интер Експо Център ще бъдат представени модерни дентални юнити и автоклави както и иновативни безжични системи за полиране и диодни лазери с размерите на писалка. Ще бъдат демонстрирани и предимствата на щадящото полиране с въздух на зъбни повърхности и най-съвременни интердентални четки. Вниманието ще привлекат поседно поколение стерилизатори, както и въздухопречистватели – за осигуряване на максимално чист въздух в кабинета.

За първи път – ДЕРМА & ЕСТЕТИКА

През тази година е първото издание наДЕРМА &ЕСТЕТИКА с фокус – модерните продукти, техники и технологии в дерматологията и естетичната медицина. Професионалистите ще станат свидетели на криохирургичните новости за премахване на повърхностни образувания – папиломи, кондиломи, хиперкератоза. Представени ще бъдат вибротерапевтични машини, комбинирани апарати за неинвазивно липоскулптуриране и дру. Съпътстващите събития, семинари, фирмени презентации и демонстрации ще се спрат върху криорадиочестотата, третиране на акне и хиперпигментация през летния период в условията на слънце, технологичните платформи за транспорт на активни съставки, нови технологии и методи за редуциране на локални мастни натрупвания по лицето и тялото и др.

Какво ще ни разкрие международно изложение БУЛМЕДИКА /БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2019 от 15 до 17 май?

Профилактиката и приоритетите в здравеопазването

Богатата съпътстваща програма на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ през тази година утвърждава изложението като ценна професионална платформа за специалистите. Организирани са специализирани семинари и обучeния от областите имплантология, ендодонтия, хирургия, денталната хирургия, артериалната хипертония, образна диагностика, рехабилитация. Националната пациентска организация и Националната асоциация „Диабет, предиабет и метаболитен синдром“ ще проведат скринингови тестове за социалнозначими заболявания.

Актуалните ефективни подходи за профилактика, диагностика и лечебни практики при хората в млада и зряла възраст са фокусът на Втората научно-практическа конференция „Профилактика, диагностика и терапия в млада и зряла възраст - приоритети на съвременното здравеопазване“, инициирана от „Академия Кардиология“ и Арбилис. Конференцията ще протече в две направления - Училище „Здравословен живот“ в дните от 15 до 17 май и „Ефективни и безопасни подходи в профилактиката, диагностиката и терапията в млада и зряла възраст“ - панели от 17 до 19 май.

Българското общество на пациентите с пулмонална хипертония (БОППХ) представя на 16 май темата „Предизвикателства пред пациентите с пулмонална артериална хипертония“.

Какво ще ни разкрие международно изложение БУЛМЕДИКА /БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2019 от 15 до 17 май?

 „Лекарят, който ме вдъхновява“

Всяка година професиналната платформа създава отлична среда за среща на специалистите. Благородната кауза „Лекарят, който ме вдъхновява“, инициирана от CREDOWEB, ще даде възможност за номиниране и оценяване на професионализма на лекари, осигуряване на стипендии и средства за техните млади колеги и разнородни благотворителни каузи.

Изложението се организира под патронажа на Министерството на здравеопазването в България и с подкрепата на съсловните организации – Български лекарски съюз, Български зъболекарски съюз, Съюз на зъботехниците в България, Асоциацията на денталните дилъри в България и Български фармацевтичен съюз.

Широки перспективи, платформа за контакти, обсъждане и осъществяване на иновации и проследяване на тенденциите, от всичко това ще се възползват всички специалисти, които от 15 до 17 май посетят в Интер Експо Център изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2019.


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации