Fibank отпразнува 20 години във Варна

150 клиенти, партньори и приятели на банката уважиха събитието
Спонсорирано съдържание | Обновена: 20 май 2019 15:40 | 20 май 2019 15:35, Екип на Dnes.bg
Fibank отпразнува 20 години във Варна

Fibank (Първа инвестиционна банка) отбеляза със стилно събитие 20- годишнината от откриването на офиса си във Варна. На празненството в морската столица присъстваха над 150 клиенти, партньори и приятели на банката от града и региона.

Домакинът на събитието, управителят на клон Варна г-н Иван Сердаров, поздрави гостите и служителите. Той благодари на клиентите за доверието през годините и изказа признателност  към всички служители на банката във Варна и региона.

"Истинско удоволствие е да работиш в екип, който всекидневно отдава своята компетентност и енергия, за да продължава да утвърждава Първа инвестиционна банка като еталон за бързо и качествено обслужване при работата с клиенти”, добави г-н Сердаров.

Клоновата мрежа на банката в цялата страна наброява 160 клона. В момента Fibank има 11 офиса във Варна, осигурява работа на 100 служители и обслужва над 80 000 клиенти – физически лица и фирми.
Служителите на банката извършват над 65 хиляди операции месечно във Варна и областта.

По случай бляскавия юбилей на най-голямата българска банка красива заря огря небето над клона на бул. "Генерал Колев" 113. Водещ на събитието беше Андрей Арнаудов, а за елегантната атмосфера допринесоха музикалните изпълнения на трио "Хипнотик".
 


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации