Фолкпевицата Емануела показа идеални мерки

Тя разкри перфектно тяло за новия клип на Мастика "Пещера"
Препоръчан материал | 14 юни 2019 10:30,
Фолкпевицата Емануела показа идеални мерки
Източник: Винпром "Пещера"

Фолкпевицата Емануела откри летния сезон. Изкусителната красавица събра мъжките погледи на плажа още в началото на юни като демонстрира идеални форми по бански – тяло, за което могат да ѝ завиждат много нейни колежки.

Поводът обаче се оказа не събиране на слънчев загар, а снимките на нов рекламен клип. В него Емануела играе главната роля на изкусителка. Нейна сценична партньорка е звездата от сериала "София Ден и нощ" Калина Кузманова. Те са "русото" и "черното" изкушение в рекламата на Мастика "Пещера".

Видеото представя летните преживявания на четирима приятели, които играят карти в плажно капанче на морето. Едната героиня влиза в ролята на "гола деветка", а другата ги изкушава с леденостудена диня. В крайна сметка в "сезона на дините" никой не остава "валат". По мнение на екипа двете изкусителки са влезли много бързо в професионалните си роли, което не е учудващо като се има предвид сценичния им опит.

Емануела е поредната звезда включена в комуникацията на Мастика "Пещера". Припомняме, че през годините в тази роля са влизали Галена, Емилия и Андреа. В главната мъжката роля пък са се превъплъщавали Мариан Вълев-Куката, Калин Врачански. В рекламите на анасоновата напитка са били и цял куп популярни модели, плеймейтки, риалити звезди и актриси. Фолкпевицата Галена дори има песен със слогана на марката "Страст на кристали" и дует с Андреа – "Блясък на кристали".

Кадрите към новото видео на Мастика "Пещера" през 2019 г. са заснети по родното Черноморие в едни от първите топли летни дни. Локацията е избрана и подготвена специално за целите на двудневните снимки. Рекламата може да гледате тук:

Имиджова публикация

Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации