The Mall добавя още едно ниво с търговски обекти

Ще има 40 нови обекта
Обновена: 14 юни 2019 14:44 | 14 юни 2019 08:55, Екип на Dnes.bg
The Mall добавя още едно ниво с търговски обекти

Един от лидерите сред търговските центрове – The Mall - обяви своето разширение, като добави изцяло нов етаж на площ от 15 000 кв.м. и 40 нови обекта, които да попълнят огромното портфолио на мола.

Изцяло новата структура на мола свързва обновеният етаж "Ниво -2" с останалата част от мола посредством ескалатор, а цялостният интериор и подредба създават усещането за непрестанно променящо се модерно пространство, което да отговори на очакванията и нуждите на потребителите, които искат да намерят всичко необходимо на едно място.

Най-големият по площ обект на очакваното ново ниво ще бъде супермаркетът Billa с площ от 2450 кв.м. Така той ще се превърне в един от най-големите обекти на веригата, изобщо. "Според собствените ни проучвания повече от 30% от клиентите на мола потвърждават нуждата от хранителен супермаркет, затова предприехме правилния ход, с който да им осигурим това, от което имат нужда, създавайки точния микс", коментира Димитър Кехайов, управител на The Mall.

Селекцията от наематели на новото ниво е внимателно подбрана, за да осигури разнообразие и динамика за посетителите, давайки им възможност да се възползват от безброй услуги и да се потопят в едно по-различно шопинг преживяване. Това включва както вече познати у нас брандове, така и нови, които тепърва стъпват на пазара в България. Те ще бъдат в най-различни сегменти от мода, обувки, детски играчки и стоки до заведения и хранителни магазини. Клиентите на The Mall ще видят новата и разширена, модерна концепция на магазин Хиполенд. Той ще бъде с около 25% по-голяма площ от настоящата. Ще видим и магазин на новата верига Pepco на около 580 кв.м, книжарници Ciela с нова и интересна концепция, магазин на датската верига Jysk, която ще се разположи на около 1200 кв.м, веригата за обувки Mat Star и много други.

The Mall ще представи ниво -2 в пълния му блясък на 20 юни. Посетителите на мола ще се насладят на вълнуваща програма, която ще ви накара да туптите в ритъма на шопинг настроението, което ще създадат Brazz ViliDJ и Dance Station. Ще можете да опитате шанса си на колелото на късмета, където ви очакват хиляди отстъпки от новите наематели. От мола ще изненадат гостите си и с ексклузивно кулинарно шоу в компанията на един от най-харесваните кулинари у нас. На 22 юни Ути Бъчваров ще готви в гигантски количества домашен мармалад, поднесен с апетитни палачинки. Цялата програма на събитието разгледайте тук, за да не пропуснете нищо любопитно, което предстои.


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации