Най-голямата сума, печелена онлайн в „Спорт Тото“, зарадва еколог от София

Той е баща на двама близнаци
Спонсорирано съдържание | Обновена: 1 май 2020 15:24 | 1 май 2020 15:14, Александър Попов
Най-голямата сума, печелена онлайн в „Спорт Тото“, зарадва еколог от София
Снимка: Спорт тото

Поредният, 109-и българин, когото „Спорт тото“ зарадва с над 1 милион и 500 хиляди лева след успешно познати всички числа в 33-и тираж на онлайн играта „Тото 2 от 6/42“, е от София и се казва Недялко Иванов. Бащата на навършващите скоро 18 години близнаци (момче и момиче), живее със семейството си в София, занимава се с екология и има собствен бизнес.

Късметлията сподели, че играе изключително редовно в игрите на Спорт тото и почти не е пропускал тираж през последните 20 години! Любимите му игри са „Тото 2 - 6/49“, „Тото 2 - 5/35“, и „Тото 2 - 6/42“, в които напоследък играе почти само онлайн и то използвайки мобилния си телефон. По този начин на участие пести време, доста по-лесно е и не се изискват някакви специални знания.

Г-н Иванов грабва най-голямата сума, печелена до момента в онлайн залагане (1 597 676 лв.), попълвайки любимите си числа по шаблон – нещо, което прави редовно всеки четвъртък и неделя сутрин. Цената на залога е едва 3,20 лв. – за стандартен четворен фиш, пуснат онлайн в 33 тираж на 23 април 2020 година в 7:43 часа и 17 секунди. Разбира радостната новина, че е познал вярната комбинация, едва на другия ден сутринта, докато пие кафето си. Отначало не може да повярва на късмета си, но веднага след това се досеща, че Български спортен тотализатор уведомява печелившите и чрез техните имейл адреси. И разбира се, поздравителният имейл със заглавие „Честито!“, го очаква в пощенската му кутия още от предната вечер.

109-ят тото милионер  познава добре и програмата за лоялни клиенти „Тото клуб“, като влизайки на сайта www.toto.bg винаги обръща внимание на това, какви са към момента наградите за най-верните играчи. За себе си разкрива, че в никакъв случай не е очаквал да спечели. Но замисляйки се назад във времето осъзнава, че смята себе си определено за късметлия.

Недялко Иванов споделя, че все още не може да осъзнае размера на сумата, която е спечелил, но ще направи с нея първото нещо, което повечето българи вършат в подобна ситуация – ще осигури семейството си с жилище, а след това ще подпомогне бизнеса си.

Тъй като заради световната пандемия, пътуванията в момента са само мечта, той и семейството му ще ги отложат за близко бъдеще, а част от пожеланията му към всички останали участници са, да бъдат здрави, да излязат от сегашната ситуация по-добри и нещата да се върнат в нормалния ритъм на живот. Съветът му към феновете на играта: „Бъдете постоянни! Това качество е нужно на всеки, ако иска да спечели подобни суми. „Спорт тото“ е един огромен шанс, така че хора – играйте!“.

НАД 6 350 000 ЛЕВА ЩЕ ДОСТИГНАТ ПЕЧАЛБИТЕ В ИГРИТЕ НА СПОРТ ТОТО ЗА ТИРАЖА В НЕДЕЛЯ

Джакпотът в играта „Тото 2 - 6 от 49“ не бе преодолян този четвъртък и в неделя се очаква да достигне 2 750 000 лева. Въпреки че джакпотът не бе преодолян в 35-и тираж четирима участника познаха 5 от 6-те изтеглени числа и печелят по 6 303 лева.

Всички направени залози участват и във „Втори тото шанс“ утре. На 27 април се проведе тегленето на печелившите числа в играта, в която участваха залозите в „Тото 2 - 6 от 49“ за тираж 35. Печелившата комбинация тогава бе: 4, 5, 15, 28, 33, 45 + 22 (допълнително число), а един участник от град Бургас спечели сумата от 20 000 лева.

В първо теглене на играта „Тото 2 - 5 от 35“ един участник позна печелившата комбинация и печели 24 613 лева. Във второ теглене също има позната една петица на стойност 24 613 лева.

Всички направени залози в „Тото 2 - 5 от 35“ ще участват и в тегленето на печелившата комбинация във „Втори тото шанс на 1 май. В предишното теглене, в което участваха залозите за  тираж 34 и също се проведе на 27 април, бяха изтеглени числата 1, 3, 6, 14, 23 + 1, 5. Двама участници от градовете Сопот и София спечелиха по 10 000 лева, без допълнителен залог.

В играта „Тото Джокер“ двадесет и един участника познаха печелившите позиции и цифри и печелят по 3 425 лева. Джакпотът в неделя се очаква да достигне 40 000 лева.

От СПОРТ ТОТО ви информираме, че от 3.05.2020 г. всички тегления на игрите ще бъдат само в ефира на БНТ 1.

Помислили сме и за тези от вас, които няма да бъдат пред малкия екран. Може да ни проследите на живо в FB live на страницата на Тотализатора https://www.facebook.com/totochance

Залози за игрите на Български спортен тотализатор се приемат във всички тото пунктове и в партньорски обекти, обозначени със стикер СПОРТ ТОТО, както и онлайн на интернет страницата toto.bg.


Още по темата: печалбаспорт тото
Още от