Три причини да изтеглиш А1 Wallet през август

Какви са функционалностите?
Спонсорирано съдържание | Обновена: 10 авг 2020 15:07 | 10 авг 2020 12:31, Веселина Йорданова
30
Три причини да изтеглиш А1 Wallet през август
Снимка: A1

Ритъмът на живота днес създава нови потребности от все по-бързи и удобни дигитални решения за ежедневието. Например много по-лесно и удобно е да плащаш с телефона си, отколкото да броиш банкноти и да чакаш ресто. Затова и дигиталният портфейл А1 Wallet продължава да добива популярност, особено сред модерните потребители, водещи активен начин на живот.

С него, без да носиш обемист традиционен портфейл, можеш да пазаруваш безконтактно и дори да изпращаш и получаваш пари на приятели и роднини - само със смартфона.

За абонатите на А1 Wallet през август А1 има и още привлекателни стимули за безконтактните плащания.

1. Атрактивни награди стимулират дигиталните плащания

При плащане на месечните си сметки с А1 Wallet на касите в търговските обекти на A1 до края на август потребителите ще получават ваучери за атрактивен бонус по избор. Сред възможните варианти са допълнителни 1000 МВ или 600 национални минути за срок от 14 дни, абонамент за TV пакет Diema Xtra или достъп до 60+ канала в приложението за мобилна телевизия Xplore TV GO за срок от 30 дни.

Потребителите могат да ги активират още в магазина, веднага след като платят с A1 Wallet, или да получат ваучер на хартия, който впоследствие се активира от страницата на A1 клуб.

2. Дигитални пари - физическа карта

Потребителите вече могат да се сдобият и с най-новата функционалност на дигиталния портфейл - физическата карта. Няма значение дали плащат с нея или с приложението своята сметка в магазин на А1, и в двата случая ще получат ваучера, който са избрали.

Тя обаче дава още една възможност за плащания на POS терминали или теглене на суми от банкомати в страната и в Европейския съюз - бързо, лесно и без месечна такса. Картата може да бъде "заключена“ в случай че няма да се използва - в този период с нея не могат да се извършват трансакции, а най-хубавото е, че не се дължат и никакви такси за поддръжка.

Картата работи с наличния баланс директно от дигиталния портфейл и е удобен начин за разплащане в случаите, когато нямаме достъп до телефона си или се налага да изтеглим пари в брой. Поръчването на физическата карта към A1 Wallet става онлайн през приложението. Необходимо е въвеждане на данни за доставка и създаване на ПИН код на картата. В рамките на 5 дни потребителят ще получи картата на посочения при регистрацията адрес, а активацията отново става през приложението А1 Wallet.

3.     Бонус мегабайти и за новорегистрираните потребители

За да получат ваучер за бонус от 3000 МВ мобилен интернет, новите абонати на А1 Wallet трябва попълнят кратка анкета за дигиталния портфейл. Те могат да се възползват от допълнителните мегабайти само няколко дни след като се регистрират и верифицират профила си в A1 Wallet и споделят впечатленията си от него, отговаряйки на няколко въпроса.

Приложението А1 Wallet e достъпно за всички, без значение дали са клиенти на А1 или не, съответно и бонус мегабайтите са на разположение на всеки потребител. Активацията им става през А1 клуб, като абонатите на други оператори могат да подарят своя бонус на номер в мрежата на А1.


30
Още по темата: А1телекомуникации
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 19Виж, това че в 7ми клас си решил, да програмираш, ам ане ти се е получило, не означва, че всички са така.
22
2
 
1
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
На другият си телефон ще сложа Revolut в Google play е по-високо оценен от Phyre.
21
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 22В сейф се държи злато, при това със солидни застраховки. Из европа, подобни приложения, дори не скалдират суми, а се ползват само и еиднствено за трансфери, между абонати и ауторизирани магазини. Демек - ти можеш и да "си краднеш", ама винаги остава след, а защитат до 100 000 евро не е задължение на Mtel ... пардо, А1.
20
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не се занимавайте с глупости, по-добро от Revolut няма.
19
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ще ми защитат средствата до 196000лв или ми обещават? 196000лв. не се развяват като носна кърпа, а се държат в сейф. Електроненят портфейл служи преди всичко са дребни покупки. В хипермаркетите и магазините, за разплащане на комунални услуги. Моя портфейл го държа на 100 лв. и го зареждам само при предстояща покупка!картите. От Ел. портфейл е по-трудно да се краде както от картите.
18
2
 
3
 
! Отговори
Луд преди 3 години
Няма нито една разумна причина да си клиент на А1
17
2
 
0
 
! Отговори
До 19 преди 3 години
А някой дивелъпър с десет леви пръста дали не може така да омаже кода или базите зад него,че да не си намериш никога повече парите?
16
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз съм доволен!Никой не може да ти гепе кинти както от картата, защото за да ти изтегли трябва да е включена функция (NFC) на смартфон-а. В противен случай е невъзможно да се осъществи транзакция.
15
5
 
1
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Като ти свият телефона да ти докопат и електронния портфейлПърво трябва да отключат смартона, после приложението! Хора вие в кой век живеете!БЪРЗО УДОБНО ЛЕСНО!
14
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това са доказани лъжци и измамници, кой здравомислещ човек че си повери парите на тях???????
13
3
 
1
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Най-добрият електронен портфейл е Phyre! Вчера (Неделя) имах проблем, свързах се с поддръжката и днес всичко е шест!Голямо Благодаря на Kiril!
12
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Клиент на А1 няма да стана дори да раздават безплатни телефони.
11
3
 
5
 
! Отговори
Кривонос банкер преди 3 години
4-та причина - помагате напълно да се елиминират кешовите плащания, като по този начин оцелелите от Холокоста могат да контролират всяка парична транзакция, без значение от размера й и да я огледат с малките си очички, да видят къде и колко могат да заграбят.
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До още причиниАко беше шбазирано в чужбина, щях да кажа че говориш глупсоти, но като знам, как приятел даваше по 50 лева за парче, на енда служителка, да му дава локация на хора, само по номери или IMEI и то преди 5-6 години, нищо чудно :)
9
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е един жалък опит, да се превърнат във фирма за БЪРЗИ КРЕДИТИ.Имало е поне 5 опита за такива апликации, с цел разплащане, поне от 2012-а насам и то в България, ама щото трябва да е на наши и ваши, а и нашите и вашите са пълни ***, не са го направили.
8
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да си спомним сметките си за мтел през 2008-2009-та в началото на великата рецесия. Ха сега как да си сложим парите в техния виртуален портфейл в навечерието на великата депресия?Сега сериозно - имат ли банков лиценз и как ще ми защитат средствата до 196000лв или ми обещават? Защото и 2009-та обещаваха бързо да си оправят билинга
7
2
 
14
 
! Отговори
Предприемач преди 3 години
Влизаш в магазин на А 1 , излиш и неподозирайки си сключил 15 договора за по 2 години
6
2
 
18
 
! Отговори
Митко 21 см преди 3 години
Аз пък знам 30 причини да нямате нищо общо с А 1. Доказани мушенници
5
2
 
11
 
! Отговори
причината е 1 преди 3 години
Има само една причина да станете жертва на тази измама, а именно да имате сериозни психични отклонения!
4
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Далеч от тези измамници А1. Какви портфейли какви 5 лева. Платена статия.

Спонсорирани публикации