Ремонтът на покрива не е за подценяване

Покрив над главата е едно от най-важните неща в живота ни
Препоръчан материал | Обновена: 18 сеп 2020 12:16 | 18 сеп 2020 12:10,
Ремонтът на покрива не е за подценяване
Изочник: Pixabay.com

Покривът на една къща е най-важният ѝ елемент, защото без покрив няма и къща. Това е така, тъй като появи ли се веднъж теч в подпокривното пространство, той ще продължи да се разраства и да нанася все по-големи и по-големи щети, докато накрая не падне целият покрив, а след него и цялата сграда.

При днешните климатични промени е важно да може да разчитаме на здрав покрив над главата си. Дори краткотрайна поява на теч може да предизвика поява на мухъл и гниене на дървената конструкция на покрива ви. Подобни течове се получават например от разместени от бурни ветрове керемиди. Един бърз оглед на покрива след буря може да ви спести много бъдещи проблеми. Повечето строители от сферата за изграждане и ремонт на покриви препоръчват откриване на скрити течове още по време на силен дъжд или буря, за да може ясно да се види в подпокривното пространство от къде точно влиза вода. В случай че това не помогне, препоръчително е да се прибягва до модерни методи като термовизионна диагностика и други.

Фирма Голд Строй предлага професионален ремонт на всички видове покриви. Независимо дали става въпрос за плосък покрив или за скатен (едноскатни, двускатни, трискатни и многоскатни), ние сме насреща. Фирмата осъществява дейността си на територията на цялата страна. Разполага с опитни и добре обучени инженери и работници, които се справят дори и с най-тежките и обемни ремонти. Майстори сме в откриването на скрити повреди, ремонт и подмяна на улуци, претърсване и пренареждане на керемиди, реставрация на къщи, полагане на хидроизолация и други.

Служителите ни са истински експерти в изграждането на нова покривна дървена конструкция и обковаването ѝ с дъсчена ламперия. Определянето на наклона, дебелината на носещите колони и конструкцията е сложна задача, която определено не е за всеки. В изчисленията трябва да се заложи и на максималната снежна покривка, която може да се достигне в съответния район. Никой не иска чисто новият му покрив да пропадне при първия по-голям снеговалеж.

Често се случва клиенти да ни споделят, че вече предпочитат услугите на професионална фирма за ремонт и изграждане на покриви, защото те дават гаранция за труда си и при евентуален проблем го разрешават на момента. Това е така, защото са си имали работа с неспециализирани или непрофесионални общи работници, които не само, че не са решавали проблема им с течове по покрива, но са усложнявали ситуацията и оскъпявали услугата. Всички сме чували израза, че евтиното понякога излиза твърде скъпо.

Не позволявайте това да се случи и на вас, изберете професионална фирма за ремонт и изграждане на покриви и подсигурете може би едно от най-важните неща в живота на един човек - покрив над главата.

Ако все пак решите, че може да се справите сами с ремонта на къщата ви, фирма Рент Консулт предлага и напълно окомплектовано скеле под наем (строително, фасадно, рамково). То разполага с парапети и дървени скари, обхващащи цялата ширина, което дава спокойствие и сигурност при работа на височина, както и място за поставяне на строителните материали и инструменти. Скелето е мобилно, като цената се определя в зависимост от срока на наемане. При допълнително заплащане предлагаме услугата по монтаж, демонтаж и транспорт на скелето. То е напълно готово за транспорт и монтаж по всяко време на денонощието. Конструкцията е нова, здрава и много стабилна. Веднъж наели нашето скеле, може да сте сигурни, че ще свършите работата, за която сте го наели, без проблеми, бързо и ефективно.

Никога не пренебрегвайте мерките за безопасност, десетки пъти е по-добре да наемете скеле и да си свършите работата удобно и сигурно, отколкото да рискувате с други необичайни техники за ремонт на височина. Едно падане може да коства човешки живот или наранявания, които да останат до живот. Затова цената за осигуряване на безопасна работа на височина, никога не е висока!

Имиджова публикация

Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации