Онлайн супермаркетът Shop.gladen.bg доставя поръчки в избрани от клиента часове

Пазаруването онлайн вече е още по-удобно
Спонсорирано съдържание | 3 ное 2020 14:10, Красимир Ангелов
Онлайн супермаркетът Shop.gladen.bg доставя поръчки в избрани от клиента часове

Пазаруването онлайн от Shop.gladen.bg вече е още по-удобно. Онлайн супермаркетът въведе нова функционалност, чрез която всеки клиент може да избере подходящ ден и часови период, в който да получи поръчката си. Така Shop.gladen.bg дава възможност и на най-заетите си клиенти да направят още по-прецизни планове и да получат продуктите си точно тогава, когато са им необходими – без да се налага да стъпват в магазин.

Часовите слотове, в които всеки може да заяви кога иска да приеме пратката си, са с продължителност от 90 минути и могат да се изберат до три дни напред. Благодарение на тях времето за доставка се скъсява още повече, а поръчките, направени до 14:00 часа, могат да бъдат доставени в рамките на същия ден.

За всички почитатели на онлайн пазаруването и на качествените продукти има още една приятна новина. Shop.gladen.bg вече доставя още по-богат асортимент от стоки на хипермаркети HIT, които отскоро са с новото си име HIT Max. Онлайн магазинът добави нови 1300 артикула от хипермаркетите в портфолиото си, като с всяка изминала седмица броят и изборът за клиентите расте.

Междувременно, в социалните си мрежи Shop.gladen.bg изненада и книгоманите с любопитна игра, от която двама късметлии спечелиха ваучер за безплатна доставка за целия ноември. За още игри и специални промоционални предложения следете уебсайта и социалните мрежи на Shop.gladen.bg.

Онлайн супермаркетът, който предоставя стоки от асортимента на хипермаркети HIT Max, прави доставки в цяла София и областта. Сред нововъденията в Shop.gladen.bg е и намалената цена за доставка в околността на столицата.


Още по темата: Shopgladenbg
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации