Коледа – време за подаръци

Кредитна програма „Сега“ на Пощенска банка осигурява възможност за експресно издаване на дебитна карта до 15 минути и на кредитна карта до 1 час
Спонсорирано съдържание | Обновена: 16 дек 2020 17:20 | 16 дек 2020 17:20, Александър Попов
Коледа – време за подаръци
Снимка: Pexels

Всеки от нас иска да има повече свободно време, особено през месец декември. Традиционно това е най-празничното време от годината, когато всички си мечтаем да се отдадем на заслужена почивка, да прочетем книгата, която отдавна стои на нощното ни шкафче, да изгледаме докрай нов филм или сериал, да направим рисувани коледни сладки с децата, да украсим заедно елхата и, разбира се, да зарадваме близките си с желаните от тях подаръци.

Коледа е време за големите и малките планове, време за близките, но и за нас, затова Пощенска банка ни дава решение с новата кредитна програма „Сега“, с която можем да реализираме всички свои планове още по-бързо и удобно. Тя обединява три продуктови категории и предоставя възможност за бързо получаване на потребителски кредит, предварително одобрение за жилищен кредит, както и издаване на нова дебитна или кредитна карта.

СПЕСТЯВАМЕ ВРЕМЕ ЗА ЛЮБИМИТЕ ЗАНИМАНИЯ

Кредитна програма „Сега“ слага край на бавните процедури по кандидатстване за желан банков продукт и дългото чакане за одобрение, в услуга на всички, които се нуждаят от бързи решения. Само с едно посещение в банков клон, имаме възможност да получим отделно или към потребителски или жилищен кредит, нова дебитна карта в рамките на 15 минути и нова кредитна карта до 1 час. А пазаруването с карта онлайн е не просто удобство, а един от най-лесните, бързи и приятни начини да намерим точно онова, от което имаме нужда, като всяка коледна покупка пристига на предпочитаното от нас място. Можем да бъдем креативни и да зарадваме своите близки с по-нестандартни подаръци, залагайки на емоцията, която те създават. Възможностите са безкрайни – от настолни игри, сетове за направата на коледни венци, материали за коледни свещи до комплекти за изработката на коледни сладки или джинджифилови къщички. И най-ценното е, че всички вкъщи могат да участват.

ВЗЕМАМЕ КОЛЕДЕН ПОДАРЪК И МОЖЕМ ДА СПЕЧЕЛИМ ТАКЪВ

Избирането на подаръци не винаги е толкова лесна задача дори и ако са традиционните като техника, дрехи и книги. Тази година празничното пазаруване няма да е придружено с безкрайни обиколки в търговските центрове, но това не означава, че не може да бъде забавно преживяване. До Коледа има броени дни и сега е времето да разгледаме различните оферти в множеството онлайн сайтове, които ни заобикалят. Добре е да направим коледен списък и да се придържаме стриктно към него. Така ще оптимизираме семейния бюджет, ще избегнем излишните разходи за покупки, от които нямаме нужда. В същото време избягваме риска да забравим някой коледен подарък в бързината и най-важното – в края на списъка можем да си позволим да има и още едно желание – „време само за мен“. Пазаруването с дебитни и кредитни карти е удобство в забързаното ни ежедневие и ни освобождава повече време, от което имаме нужда. Освен това с кредитната ни карта можем да спестяваме, да трупаме бонус точки, а сега и да получим подарък от Пощенска банка. За да участваме, е необходимо единствено да усмихнем любим човек, като му вземем коледен подарък със своята кредитна карта Mastercard и Visa от Пощенска банка. Ако закупим подарък на стойност над 100 лв. до 20 декември, може и ние да получим коледна изненада от банката. Можем да поръчаме подарък от комфорта на дома изцяло онлайн или от любимия си магазин. Страхотно, нали!

ПОЛУЧАВАМЕ ПОВЕЧЕ, ДОКАТО ПАЗАРУВАМЕ

И дори след изтичане на кампанията, кредитните карти на Пощенска банка са с много добри условия. При избора на карта обикновено първо обръщаме внимание на лихвата, годишната такса, гратисния период и таксите при теглене, но често пропускаме да се информираме за останалите условия и различните бонуси при покупките с кредитна карта, а в повечето случаи те имат ключово значение. Можем да следим наличността на сметката си по всяко време онлайн. Освен това с услугата „Покупка на равни месечни вноски“ можем да разсрочим вече направени плащания с кредитната си карта на 3, 6, 9 или 12 равни месечни вноски. А колкото по-често плащаме със своята карта Mastercard и Visa, толкова повече бонус точки събираме по програмата за лоялност „Моите награди“. Събраните точки обменяме лесно в парични награди. Плащането с кредитна карта има и още едно предимство – пазим нашето здраве и здравето на хората около нас, като използваме картата си за безконтактни покупки.

Ако все пак имаме по-големи коледни желания, с новата кредитна програма „Сега“ можем да сбъднем и тях. Чрез опцията за експресно разглеждане можем да зaявим и получим потребителски кредит от 5 000 до 50 000 лева само за 3 работни часа. А за всеки, който мечтае за своя собствен нов дом, отговорът за предварителното одобрение за жилищен кредит при минимален размер до 60 000 лв. и експресна пазарна оценка на имота, идва до 8 работни часа.

Повече информация за програма „Сега“ има и на сайта www.postbank.bg.


Още от

Спонсорирани публикации