Топ 5 предимства на новия iPhone 12

Новият модел 12 Pro представлява малък бърз компютър
Спонсорирано съдържание | 14 яну 2021 09:00, Анисия Иванова
Топ 5 предимства на новия iPhone 12
Снимка: БГНЕС

Всеки, който се е докосвал до продуктите с марка Apple, неминуемо е наясно с функционалността и лекотата при употреба, които всяко висококачествено smart устройство трябва да притежава. На пазара вече се появи и съвсем новият iPhone 12. Флагманът на американската технологична компания за поредна година има претенциите да задоволи изискванията дори и на най-придирчивите си фенове.

Този път iPhone залага на добре познатия дизайн, оконтурен със също добре познатия от предишни модели ръб за по-сигурен захват. Но истината е, че външният вид далеч не е всичко и iPhone 12 крие много повече под красивия си корпус.

Бърз процесор

Новият модел 12 Pro на практика представлява малък бърз компютър, който се побира в джоба. В него ще откриете най-мощния процесор, който компанията е създавала за мобилен телефон – А14 Bionic. Той спомага за бързото зареждане на всяко инсталирано приложение и е в основата на невероятните фотографски способности на 12 Pro.

5G връзка за по-скоростен интернет

Това е първият продукт на iPhone, който предлага 5G връзка и на практика поставя началото на съвсем нова ера. Независимо дали сваляте, или изпращате информация – снимки, видео или друг вид файлове, гледате филми онлайн или играете игри в мрежата, 5G прави всичко това изключително бързо. Този тип връзка е създадена за всеки, който иска нещата да се случват скоростно.

Фотография с главно „Ф”

Дните, в които за качествени снимки беше нужна професионална фотокамера, са минало. Новият iPhone 12 предлага качествено заснемане на снимки и видео, а за това спомага и много по-бързият му автоматичен фокус. Именно тази функция на новото мобилно устройство е незаменима и ще радва всеки любител на фотографията. iPhone 12 Pro предлага три камери на задната част на телефона, 12-мегапикселова камера отпред и LiDAR скенер(системата за автофокус). Допълнителни функции, като SmartHDR 3, DeepFusion, PortraitMode и функция за качествено снимане в тъмнина, правят новото Apple устройство супер функционално.

Бързо зареждане

Проектиран за ежедневна употреба, новият iPhone 12 предлага невероятно бързо зареждане на батерията. Революционният момент тук е, че не е нужно да включвате устройството в електрическата мрежа с помощта на досегашните кабел и контакт. С новия аксесоар MagSafe зареждането на телефона се случва бързо и лесно. Достатъчно е просто да долепите безжичното зарядно до гърба на телефона. MagSafe е сложна система, използваща магнити, която зарежда два пъти по-бързо от стандартните безжични падове.

По-издръжлив екран

Разбира се, подобно висококачествено устройство трябва да притежава и физическа устойчивост. Инженерите на Apple са помислили и за онези от нас, които често изпускат телефона си, при което основният екран може да се нарани. Новият iPhone 12 е с подсилени стъкло и корпуси това го прави по-издръжлив от всякога. Използвани си нови материали, сред които т.нар. керамичен щит – прозрачен нанокерамичен кристал.

Какво печелим от това ли? Не само иновативен и функционален мобилен телефон, но и корпус, който е физически издръжлив и готов за всякакви ежедневни премеждия. Новият iPhone 12 предлага много повече от всичко, което сме свикнали да получаваме от един мобилен телефон. С дизайн, напомнящ предходните серии 4 и 5, но с далеч по-голям размер, той осигурява пряк път за връзка и с дигиталния, и с реалния свят.
 


Още по темата: appleiPhone 12
Още от

Спонсорирани публикации