Отстъпки до 200 лв. на телефони и аксесоари предлага Теленор през февруари

Всички клиенти на оператора ще могат да избират между над 20 модела
Спонсорирано съдържание | Обновена: 3 фев 2021 15:16 | 3 фев 2021 15:12, Анисия Иванова
Отстъпки до 200 лв. на телефони и аксесоари предлага Теленор през февруари
Снимка: Теленор

Отстъпки до 200 лв. за избрани смартфони и аксесоари предлага Теленор през февруари. До 28 февруари всички клиенти на оператора ще могат да избират и закупуват на гореща цена между над 20 различни модела смартфони и аксесоари.

В списъка с мобилни телефони с атрактивни отстъпки присъстват модели като Samsung Galaxy Note20 Ultra 256GB, HUAWEI P40 Pro Plus 512GB, XIAOMI Redmi Note 9 128GB. От промоционалните условия могат да се възползват всички частни и бизнес клиенти на Теленор при сключване на 24-месечен договор с план Тотал+23.99 лв. или по-висок, както и при закупуване в брой и на лизинг. Смартофните могат да бъдат закупени в магазините на Теленор.

Списъкът с изгодни намаления на аксесоари включва полезни придобивки като камерата GOPRO Action Camera Hero 8 Black, смарт часовникът FITBIT Versa2 Sp. Edition NFC, аудиосистемата TCL TS5000 2.0CH Home Theater, безжични слушалки HUAWEI FreeBuds 3 CM-H3, както и много други.

Смарт часовниците могат да бъдат предоставени с или без план Тотал+ при закупуването им в брой, на лизинг или при допълнителен лизинг. Останалите аксесоари могат да бъдат предоставени само на свободна цена или с допълнителен лизинг. Всеки от аксесоарите може да бъде закупен както от магазинната мрежа на Теленор, така и от електронния магазин на оператора.

Пълна информация за специалните предложения и други продукти и дигитални услуги на Теленор е достъпна на www.telenor.bg, чрез обаждане на номер 123, както и във всички магазини на оператора.
 


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации