Уиски революцията - Johnnie Blonde

Новият продукт на Johnnie Walker е специално блендиран, за да удиви любителите на скоча
Препоръчан материал | 28 апр 2021 16:50,
Уиски революцията - Johnnie Blonde
Източник: Johnnie Walker

Днес те срещаме с Johnnie Blonde - новия продукт, създаден от екипа на Johnnie Walker, спецално блендиран, за да удиви любителите на скоча и да преобърне представите на онези, които досега не са били почитатели на уискито.

Запознай се с Johnnie Blonde

Johnnie Blonde е тук, за да преобърне представите ти за уиски! Идва в прозрачна бутилка, за да се насладиш на слънчевия му цвят още преди да отвъртиш капачката, а че Johnnie Blonde не е добре познатият ти скоч ще разбереш веднага, щом се разлее по небцето ти. Балансиран, кремообразен и мек, със сладки нотки на ванилия и подправки, вкусът му е като нищо, което си опитвал преди! Иновативният бленд на Johnnie Blonde отлежава в бъчви от американски бърбън, откъдето придобива нетипичните за шотландско уиски мекота и сладост, които, в комбинация с лекия и нежен послевкус с нотка на пикантност, превръщат Johnnie Blonde в новото ти любимо уиски преживяване.

Johnnie Blonde е за ентусиастите и за любопитните

Johnnie Blonde разкрива пълната дълбочина, която любителите на уиски очакват от един истински скоч, но пък по-ярките, по-сладки вкусове в бленда ще се харесат и на онези, които досега не са си падали по скоча. Това ново уиски е пълно с вкус и светлина, жизнено е и по-сладко от очакваното и разкрива пълния си потенциал, когато се смеси с газирана лимонова напитка, за да се прероди в освежаващо питие, бълбукащо от вкус - идеално за откривателите и любителите на забавлението. 

Johnnie Blonde е многолико уиски, подходящо за чиста консумация, но и чудесна напитка за миксиране. За да се убедиш сам, опитай да приготвиш тази лесна и освежаваща рецепта:

  • 50 мл Johnnie Blonde
  • 150 мл лимонена газирана напитка
  • Висока чаша
  • Лед
  • Резен портокал за още по-голяма свежест

Начин на приготвяне: напълни високата чаша с лед, добави уискито и газираната напитка. Украси с резен портокал и ето - имаш си вкусна свежест в чаша.

За Johnnie Walker:

Johnnie Walker е номер едно шотландско уиски в света (IWSR, 2017) с фенове в над 180 държави по целия свят. Още по времето на неговия създател Джон Уокър, хората, които блендват уискитата на Johnnie Walker се стремят към перфектния вкус и качество.

Днес, многократно награждаваното уиски портфолио включва Johnnie Walker Red Label, Black Label, Double Black, Green Label, Gold Label Reserve, AGED 18 YEARS и Blue Label. Продажбата на над 18 милиона бъчви годишно (IWSR, 2017) превръща Johnnie Walker в най-популярното шотландско уиски в света.

За Diageo:

Diageo е световен лидер в областта на алкохолните напитки със забележителна колекция от първокачествен алкохол, която включва марки като Johnnie Walker, Bulleit, Smirnoff, Cîroc и Ketel One, Captain Morgan, Baileys, Don Julio, Tanqueray и Guinness.

Diageo е световна компания, чиито продукти се продават в над 180 страни по света. За повече информация посетете www.diageo.com. Посетете и глобалния ресурс за отговорна консумация www.DRINKiQ.com за информация, инициативи и споделяне на добри практики.

Имиджова публикация

Още от

Спонсорирани публикации