Как да изберем подходящ софтуер за издаване на е-фактури и счетоводство

Всяка фирма се нуждае от възможно най-лесно и бързо осчетоводяване
Препоръчан материал | Обновена: 2 юни 2021 09:44 | 2 юни 2021 09:28,
Как да изберем подходящ софтуер за издаване на е-фактури и счетоводство
Източник: Pixabay.com

Бизнесът днес има нужда от повече време за развитие и иновации. Дали го има обаче? Дали времето, което прекарва собственикът и управителят на малката и средна фирма в търсене и сортиране на фактури и изпращането им до счетоводителя не е повече от необходимото?

Става все по-трудно да изберем подходящия софтуер, който да удовлетвори нуждите ни. От една страна, на пазара има изобилие от софтуери и счетоводни пакети, безплатни и платени, които предлагат немалко възможности и функции, отговарящи на бизнес размерите, секторите, работния процес. От друга страна - бързият темп на развитие, скоростта на ежедневието, проблемите с комуникацията изискват по-добри и по-нови версии на счетоводните софтуери, които да разрешат новите предизвикателства.

През месец май 2021 г. на пазара на счетоводен софтуер у нас стъпи Hilix - първата в България DAD (DIGITAL ACCOUNTING DOCUMENT) система, която предлага изцяло онлайн счетоводен софтуер, обединяващ всичко, от което вашата фирма се нуждае, като позволява да наблюдавате и управлявате финансово-счетоводното състояние на вашия бизнес и улеснява ръководенето и самия процес на счетоводство.

С Hilix ще можете:

  • да персонализирате изцяло софтуера, като добавите фирмено лого, цветове, размери, шрифт, според вашите предпочитания;
  • да издавате фактурите си онлайн, бързо, лесно и персонализирано;
  • да добавяте разходи, качвйки информация директно от файлове и снимки; сума с възможност за месечни отчети; партньори, стоки и други;
  • да качвате документи - декларации, банкови извлечения, справки за заплати, договори;
  • да създавате отчети -  за приходи, разходи, печалби, данъци и такси;
  • да правите импорт и експорт на справки и отчети и т.н.

С какво се отличава Hilix от всички други?

  • той е изцяло онлайн счетоводен софтуер, с което предлага голяма гъвкавост и рентабилност, като не ви ангажира да инсталирате и поддържате софтуер във вашите офиси;
  • предоставя достъп до вашите данни и услуги по всяко време и от всяко място, от отдалечени офиси или в движение;
  • прави комуникацията с вашия счетоводител изключително бърза и лесна - може да добавите своя счетоводител с определен от вас достъп до системата, като по този начин той ще вижда информацията в реално време и ще имате възможност за обратна връзка и от двете страни (чат и съобщения в самата платформа).

С Hilix вашето счетоводство ще е винаги актуално, ще спестите време, усилия, пари, пространство, ще забравите за ежемесечното търсене и сортиране на фактури и документи, за да ги изпратите до вашия счетоводител, а когато дойде време за годишно приключване с няколко клика ще получите актуални данни за вашите печалби и дължими данъци и такси.

Имиджова публикация

Още от

Спонсорирани публикации