AppGallery и SofaScore стартират конкурс за футболните си фенове

Наградният фонд на играта е 50 броя HUAWEI WATCH 3 Pro
Спонсорирано съдържание | Обновена: 10 юни 2021 14:09 | 10 юни 2021 13:47, Красимир Ангелов
0
AppGallery и SofaScore стартират конкурс за футболните си фенове

Huawei, заедно със SofaScore – популярното приложение за следене на живо на спортни резултати, обявяват началото на състезателната игра Pick’em, с която да зарадват феновете си през футболното лято на 2021. 50 участници в играта ще бъдат наградени с най-новия смарт часовник на Huawei - HUAWEI WATCH 3 Pro, чиято глобална премиера бе на 2 юни.

Серията HUAWEI WATCH 3 идва с дисплей от извито стъкло и корпус от 316L  неръждаема стомана. Тя поддържа телефонни разговори и се свързва безжично със серията слушалки Huawei FreeBuds, като така можете да слушате музика и подкасти от HUAWEI Music, дори ако оставите телефона си вкъщи докато спортувате.

За да участват в играта Pick’em, потребителите1 на SofaScore трябва първо да изберат разпределението на отборите в шестте групи. След това трябва да изберат победителите от следващите къгове,  преди фазата, в която всички отбори са изминали пътя си до тях.

SofaScore предоставя вълнуваща информация за спотните фенове, като детайлни резултати и анализи в реално време от спортни състезания от целия свят, Приложението е налично на над 30 езика и покрива повече от 20 спортни дисциплини, като достига до над 20 милиона активни потребители на месец.

SofaScore е налично в AppGallery и за първи път е налично и като приложение за новата серия смарт часовници HUAWEI WATCH 3. След премиерата на серията Watch 3 потребителите могат да изтеглят и приложения от други производители и да ги достъпват през AppGallery. Магазинът за приложения на Huawei е достъпен от основното меню на часовника, където потребителите могат да скролират през предложените приложения или директно да ги търсят от смарт часовника.

Кампанията Pick’em е достъпна през функцията Buzzer на приложението SofaScore и на уеб сайта на SofaScore. Играта е достъпна не само за потребителите на AppGallery, а и през приложението SofaScore в другите магазини за приложения, чиито потребители също имат шанс да спечелят Huawei Watch 3 Pro.

"На база на популярността на SofaScore в AppGallery, сме сигурни, че приложението предоставя фантастично преживяване на феновете на спорта. Целта ни е да направим футболното им лято още по-вълнуващо и да им дадем шанс да спечелят един от нашите нови смарт часовници HUAWEI WATCH 3 Pro“, сподели Невена Петрова, мениджър бизнес развитие на  Huawei Mobile Services за България и Северна Македония.

Серията HUAWEI WATCH 3 ще бъде налична скоро и в търговската мрежа в България.


0
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации