Изненада от Спорт тото с "CASH"

Обновена: 21 юни 2021 10:09 | 19 юни 2021 09:15, Александър Попов
Изненада от Спорт тото с "CASH"

В очакване лятото да разгърне потенциала си, като междувременно спортните страсти се нагорещяват благодарение на страхотното Евро 2020, адреналинът се покачва с всяка изминала минута, а възможността за бързо забогатяване е от Спорт тото, сюрпризирайки своите почитатели с новата моментната лотарийна игра "CASH". Тя има пълно основание да се превърне в най-голямата атракция по печелене на пари.

На първо място можем да поставим топ печалбата от 150 000 лева.

Забавлението може да продължи достатъчно дълго, защото са предвидени над 1 380 000 печалби до 50 лева.

Впечатляващото количество възможности за разнообразен кеш, не означава, че цената на талоните е висока. Сумата от скромните 3 лева е достатъчна да стартира късмета.

Разбира се, всеки иска да спечели повече, а едно от най-големите предимства на тази игра е възможностите за повече от една печалба в един талон.

Двете игрални зони дават още по-големи шансове късметът да заработи активно. Шансовете да бъдат открити различни суми са 18 във всеки талон.

Може би, късметът очаква точното време за изява с моментната лотарийна игра "CASH". А полето под скреча е повече от щедро, защото общото количество печалби е 8 150 000 лева.

Изживейте наистина късмета си с лотарийните и моментни игри на Българския Спортен Тотализатор! Успех!
 


Още по темата: спорт тото
Още от