Ново от EasyPay: Превод по банкова сметка в чужбина

Компанията работи с партньорски банки в 31 държави по света
Спонсорирано съдържание | Обновена: 5 юли 2021 10:45 | 5 юли 2021 10:39, Александър Попов
Ново от EasyPay: Превод по банкова сметка в чужбина

EasyPay добавя нови възможности за клиентите си с превод по банкова сметка в чужбина. Услугата позволява банков превод до 31 държави чрез партньорство с международната компания за парични преводи Ria Money Transfer. Австрия, Великобритания, Германия, Гърция, Испания, Италия, Канада, Нидерландия, САЩ и Франция са само някои от страните, които влизат в списъка.

Банковите преводи могат да се нареждат от всяка каса на EasyPay в страната – в момента те са повече от 2700. За изпращането е достатъчно да бъде предоставено име на банка, номер на сметка, пълно име и телефон на получателя. Максималният срок за постъпване на сумата по сметка е 2 работни дни.
Могат да бъдат изпратени до 2500 евро или тяхната равностойност в долари, като парите се плащат в лева по курса на ЦКБ. Тарифите са фиксирани за суми от 0,01 до 2500,00 EUR – такса 6 евро за банков превод до всички изброени държави без САЩ и Канада, за които таксата е 9 евро. Услугата е подходяща за хора, които плащат студентски такси, издръжка или захранват банкова сметка или кредитна карта.

Пълен списък на държавите за изпращане на превод по банкова сметка:

Австрия, Белгия, Великобритания, Германия, Гърция, Дания, Естония, Ирландия, Исландия, Испания, Италия, Канада, Кипър, Латвия, Литва, Люксембург, Малта, Нидерландия, Норвегия, Португалия, Румъния, САЩ, Словакия, Словения, Унгария, Финландия, Франция, Хърватска, Чехия, Швеция и Швейцария.

За EasyPay

Компанията е част от групата на Датамакс систем холдинг АД заедно с ePay.bg, която е първaта българска система за електронни плащания, създадена през 1999 г. Тя обезпечава плащането към голяма част от онлайн магазините в България, а също така дава възможност на потребителите да правят различни трансакции в интернет – погасяване на битови сметки, такси, глоби, закупуване на винетки и др.

EasyPay e естествено продължение на услугата, но с физически обекти. От създаването си през 2005 г. компанията има повече от 2700 каси в България, от които около 2400 са франчайз, както и повече от 300 000 партньорски офиса по света чрез международните компании за парични преводи Ria Money Transfer, UPT, Small World, KoronaPay и Moneytrans.


Още по темата: EasyPay
Още от

Спонсорирани публикации