Как българинът ще финансира почивката си това лято?

Спонсорирано съдържание | Обновена: 7 юли 2021 10:04 | 7 юли 2021 10:04, Александър Попов
Как българинът ще финансира почивката си това лято?

Всички се питаме дали с отшумяването на пандемията ще си възвърнем навиците да планираме лятната си почивка. Какъв бюджет ще отделим за нея и как ще я финансираме.

През 2020 год., много от нас не почиваха. Ограниченията наложени заради пандемията оказаха тежко влияние върху сферата на туризма. Личните страхове и финансови бариери, допринесоха за това мнозина да я отложат.

Кеш Кредит направи проучване, за да установи нагласите и възможностите на българите през 2021 год. В проучването се включиха 2200 души, които споделиха плановете си.

Резултатите показаха, че хората започват да преодоляват притесненията си от пандемията.

78% от анкетираните вече  са резервирали или планират  почивката си за лято 2021 год.

84% възнамеряват да почиват  в България, като тенденцията  е да се придържат към същия  бюджет, който са предвидили за ваканция и преди пандемията – до 1500 лв. за домакинство. Тази сума ще отделят 90% от анкетираните и сега.

Преди COVID, 89% са имали същия бюджет, което показва, че почти няма разлика във финансовите нагласи през миналата и тази година.

62% от анкетираните възнамеряват  да изтеглят кредит, за да финансират  почивката си, като 23% от тях признават, че финансите им не достигат, за да спестяват. 37% ще изтеглят заем, за да покрият част от ваканцията си, а близо 20% ще вземат кредит ако бъдат изкушени от ексклузивна оферта към екзотична дестинация. За 19% изтеглянето на кредит е единственият начин да си позволят да отидат на почивка поради липса на доходи.

Над 34% от анкетираните се доверяват на една и съща кредитна компания при нужда от средства, а едва 13% се консултират с приятели за препоръки.

Ето как Кеш Кредит отговаря на тези нужди през летните месеци на 2021 година.

Освен, че компанията е насреща по всяко време да помогне с финансиране до 4000 лева за заслужените почивки на клиентите си след този натоварен и обременяващ за много хора период, стартира кампанията си „Подари си почивка, ние ще ти подарим пътуването“, компанията ще подари и на своите клиенти 10 почивки в България, 50 куфара за едно по-цветно пътуване, както и единствено в Кеш Кредит клиентите всеки месец имат шанса да спечелят като подарък цялата сума по кредита си… Защото с Кеш Кредит винаги има НЕЩО ЗА ТЕБ!


Още по темата: Кеш Кредит
Още от Спонсорирани публикации
Летен дом или офис на морето – вашият избор за едно незабравимо лято