СофтУни грабна 2 престижни приза от b2b Media Annual Awards 2021

Спонсорирано съдържание | Обновена: 21 юли 2021 10:37 | 20 юли 2021 13:12, Красимир Ангелов
СофтУни грабна 2 престижни приза от b2b Media Annual Awards 2021
Иван Ненков, CEO на СофтУни

СофтУни грабна 2 престижни приза в годишните награди на B2B Media – "Бизнес лидер на годината" и "Социален проект в отговор на пандемията".

Компанията вече над 7 години работи в посока предоставяне на качествено и достъпно съвременно образование, за да подготви кадри в три от най-желаните и бурно развиващи се сфери днес – програмиране, дигитален маркетинг, дизайн и визуализация.

През изминалата 2020 година СофтУни осъществи най-силният си сезон от създаването на компанията до момента, като успешно проведе повече от 300 обучения в най-перспективните технологични и дигитални направления днес, а в тях се включиха близо 50 хил. души. За всичките 7+ години от съществуването си досега пък компанията осъществи над 1000 курсове и повече от 700 напълно безплатни семинари.

Реализира още редица безплатни проекти, курсове, събития за кариерно ориентиране, състезания по програмиране, дизайн и дигитални умения, и много други. Към днешна дата студентската общност достига впечатляващите 200 хил. млади, будни и амбициозни хора, които допринасят ежедневно за дигиталната революция у нас. С тези успехи, организацията напълно заслужено спечели награда в категорията "Бизнес лидер на годината".

Освен изброените по-горе постижения, СофтУни организира и проведе две ключови безплатни образователни инициативи, насочени към хората, засегнати от пандемията. С двата си проекта „Безплатни курсове по време на пандемия“ и „Безплатна обучителна пътека за останали без работа по време на пандемия“, компанията достигна до хиляди хора и предложи отговор на наболял към момента проблем – затрудненията, които офлайн бизнесът среща днес, увеличаващия се брой безработни и пострадали малки и средни предприятия. С тези две инициативи пък на СофтУни бе отредено първо място в категорията „Социален проект в отговор на пандемията“.

Екипът на СофтУни споделя вълнението си за спечелените награди:

"Щастливи сме, че усилията ни в последните 7 години, и особено през изминалата изключително предизвикателна 2020 година, дадоха толкова позитивен отзвук в обществото. СофтУни няма да спре да предоставя качествено съвременно образование, защото именно то е в основата на прогреса на човечеството. Развитието в толкова непредвидими времена е трудно, но именно пандемичната обстановка доказа за пореден път колко важна е дигитализацията и ние няма да спрем да бъдем неин двигател. Благодарим на всички наши студенти, партньори, преподаватели и приятели за неизменната подкрепа – доказахме, че заедно можем да постигнем повече, отколкото сами дори смеем да мечтаем!"


Още по темата: СофтУни
Още от

Спонсорирани публикации