Разумен план за твоя нов дом

Спестовен жилищен кредит на Пощенска банка ти дава възможност да плащаш лихва само върху половината от твоя кредит
Спонсорирано съдържание | Обновена: 16 сеп 2021 15:34 | 16 сеп 2021 15:34, Анисия Иванова
Разумен план за твоя нов дом
Снимка: Пощенска банка

Есента често е подходящ период, в който много хора обръщат поглед към по-доброто организиране на финансите си в по-големи и сигурни инвестиции и на дневен ред излиза една друга изключително важна стъпка– собственият дом. Онова твое място, което прави часовете след работа по-приятни, времето след училище за децата по-весело и спокойно, а това, прекарано със семейството – по-уютно.

Обстоятелствата и възможностите, които се предлагат на банковия пазар са фактор, който не бива да се подминава, особено когатоосновна цел е сбъдването на мечтата за нов дом. Всеки желае да има свое място, което му носи спокойствие, сигурност и уют. И ако обмисляш тази стъпка и тази златна инвестиция в собствения ключ към щастието, то днес имаме прекрасна новина за теб. Представяме ти иновативният Спестовен жилищен кредит на Пощенска банка, който ти дава предимството за изцяло нов дом с опцията да плащаш лихва върху до половината сума от кредита ти в зависимост от големината на твоите спестявания. Предназначен е за онези, които знаят какво искат и имат добра финансова дисциплина. Ако си от тях, то Спестовен жилищен кредит на Пощенска банка е истински подарък за твоето спокойно бъдеще.

Кое е най-важното за жилищния кредит?

•    Да имаш възможност да го погасиш за по-кратко време
•    Да е достатъчно гъвкав, така че да се съобразява с финансовите ти планове през следващите 20-30 години
•    Да е предложен от надеждна институция с безупречна репутация
•    Да е с напълно прозрачни условия
•    Да можеш да се възползваш от предимствата му сега

Страхотна възможност за новия ти дом

Това е, което ти предоставяспестовният жилищен кредит. С този иновативен продукт Пощенска банка ти дава възможността да намалиш разходите си, като заплащаш лихва върху по-малка част от жилищния кредит, на база на поддържаните спестявания по сметка.

Ето как твоят кредит работи за теб: колкото повече спестяваш в Пощенска банка, толкова по-малка част от кредита ще се олихвява. Спестявайки повече, автоматично ще намалиш сумата на начисляваната месечна лихва по кредита, а това ще доведе или до по-ниски месечни вноски, или до по-бързо погасяване на кредита – изборът е в твоите ръце.

Необходимо е само да поддържаш средства по разплащателната сметка, която обслужва твоя кредит. Така ползваш 100% от сумата на кредита, а можеш да плащаш лихва само върху част от него. С колко ще се намали сумата от кредита, върху която се начислява лихва, зависи от размера на спестяванията ти в банката. Минималната стойност, при която този механизъм работи, е 5000 лв. спестявания.

Как да оползотвориш максимално спестяванията си, без да се лишаваш от тях?

Да имаш възможност да намаляваш разходите си като заплащаш лихва върху по-малка част от кредита, на база на поддържаните ти спестяванияе действително предимство. В този случай Спестовният жилищен кредит на Пощенска банка ти дава тази възможност, като твоите спестявания са от значение както при покупката на жилище, така и в периода на погасяване на кредита.

В зависимост от размера на спестяванията си, може значително да намалиш разхода за лихвени плащания – до 50%. Така например ползваш кредит от 100 000 лв. и при наличие на 50 000 лв. спестявания плащаш лихва само върху 50 000 лв. Спестовният жилищен кредит дава възможност да изплатиш кредита по-бързо или значително да намалиш месечната си вноска. Ти решаваш.

Предложение, което си струва

Не е нужно да си финансов експерт, за да познаеш добрата кредитна възможност, когато я видиш. Сред другите ключови предимства на Спестовния жилищен кредит от Пощенска банка е, че той ти спестява много повече лихва по кредита, отколкото може да се спечели от лихва по депозит в банка. Освен това, може да ползваш спестяванията си свободно, по всяко време и без допълнителни разходи, както и да внасяш допълнителни суми по сметката си.

Ако този кредитен продукт е стъпката, която ще те отведе по-близо до сбъдването на голямата мечта за нов дом, до 31.10.2021 г. можеш да го вземеш с промоционални лихвени условия. Ползвай дигиталните канали на банката, за да зададеш своите въпроси и да кандидатстваш бързо и лесно: мобилното приложение EVA Postbank или новия онлайн център за жилищно кредитиране на Пощенска банка.

Попитай EVA за всички стъпки от подготовката, покупката и финансирането на имота с жилищен кредит, без да посещаваш офис на банката. Или се консултирай с експертите от онлайн центъра чрез видео връзка в удобно за теб време през целия процес по кандидатстване за Спестовен жилищен кредит. Можеш да получиш индивидуалната си оферта, становището за кредит, назначиш пазарната оценка на имота и да размениш всички необходими документи онлайн, от удобството на дома, офиса, по време на оглед на имот.

 


Още по темата: кредитПощенска банка
Още от

Спонсорирани публикации