Бъди еко и банкирай самостоятелно с още повече възможности в дигиталните зони за експресно банкиране на Пощенска банка

Иновативните пространства ти спестяват време и те улесняват в редица дейности
Спонсорирано съдържание | 22 окт 2021 13:26, Александър Попов
Бъди еко и банкирай самостоятелно с още повече възможности в дигиталните зони за експресно банкиране на Пощенска банка

Дигиталните иновации и решения непрекъснато изненадват света, а с това променят и навиците на хората. Технологични смарт процеси, свързани със зелените посоки, са винаги добре дошли в нашето ежедневие, а още по-хубавото е, че се възприемат подобаващо сред обществото. От друга страна, опазването на околната среда е тема, която засяга всеки човек по един или друг начин. Всеки се стреми начина му на живот да е обвързан с устойчивото равновесие в биосферата и с опит да редуцира отпечатъка си върху нея. И в тази връзка на българския пазар съществуват решения, които да ни помагат да оптимизираме процесите си по-добре и по-съзнателно. През миналата 2020 година Пощенска банка въведе услуга, която позволява на клиентите ѝ да извършват редица банкови операции самостоятелно, с помощта на модерни и интерактивни устройства с удобни touch screen екрани и лесна навигационна система. Дигиталните зони за експресно банкиране днес са тук с още по-нови функционалности и допълнителни предимства, които да пестят време на потребителите и да им позволяват да вършат обичайни дейности само с няколко движения. Те са на разположение в над 70 клона на Пощенска банка в 34 града в цялата страна, а за да ги използваш е нужно само да посетиш най-близкия офис на банката, в който услугата е налична, с активна банкова карта. Без чакане на опашки, в удобно за теб време и локация, и приключена трансакция или услуга за няколко минути? Да, вече е възможно.

ЕЛЕКТРОННА БЕЛЕЖКА С ГРИЖА КЪМ ПРИРОДАТА

Банкирай бързо и лесно, а след като приключиш, можеш да изпратиш своята бележка на електронния адрес, който си предоставил в банката за нея. По този начин пестиш ценни ресурси и определено отдаваш своя принос в опазването на околната среда. Дали ще внасяш или прехвърляш пари в лева, а вече и в евро по твои сметки или по сметки на лица в други банки в страната, ще извършваш справки за своите банкови продукти, ще погасяваш задължения по кредитни продукти, ще плащаш своите комунални сметки за парични преводи от Western Union, опцията за получаване на електронната бележка е само от полза за теб. Чудиш се защо? Защото електронното копие на извършената трансакция винаги е в джоба ти и може да ти служи по всяко време за верификация или просто справка с цел информация. Не се налага да пазиш хартиен екземпляр, да отделяш място у дома, за да го съхраняваш, да внимаваш, за да не го загубиш. А второто предимство на електронната бележка е, че допринасяш за опазването на природата. Ако преди не се замисляше кога, как и с какво може да преосмислиш навиците си в нейна полза, то сега тази мисъл почти е на дневен ред във всяко отношение. И с право.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ФУНКЦИОНАЛНОСТИ ЗА ПОВЕЧЕ СВОБОДНО ВРЕМЕ

И ако си от хората, които често пренебрегват ежедневни задачи за сметка на времето за работни ангажименти, срещи с приятели, колеги или задълженията вкъщи, то дигиталните зони могат да ти свършват чудесна работа. И ефективна. Спестяваш време и приключваш задачи, когато на теб ти е удобно. Те са активни както за всички физически клиенти на банката, така и за нейните бизнес клиенти, след като допълнително заявят желанието си за услугата в неин офис.

С допълнителните нови функционалности на иновативните пространства можеш още да:

o     Внасяш пари в лева и евро по собствени сметки;

o     Превалутираш в лева и евро между собствени сметки;

o     Нареждаш преводи, както в лева, така и в евро (вътрешнобанкови, към друга банка в страната или към друга банка в страна от Европейското икономическо пространство);

o     Плащаш местните си данъци и такси за автомобили, недвижими имоти към списък общини;

o     Плащаш битовите си сметки към над 250 търговеца, както и да създаваш нови абонаменти за твое удобство;

o     Потвърждаваш банкови операции с мобилното приложение m-Token Postbank, в случаи, когато се изисква допълнителна идентификация

o     Получиш кратки и ясни насоки при нужда в използването на устройствата.

Дигиталните зони за експресно банкиране са достъпни и за клиенти на други банки, като на тях им е предоставена възможността да теглят пари в брой, както и да заплащат своите битови сметки през устройствата.

Полезна услуга, с нови по-разнообразни функционалности, които правят банкирането още по-лесно и достъпно. Повече информация можеш да откриеш на www.postbank.bg.


Още по темата: Пощенска банка
Още от

Спонсорирани публикации