Решение, с което пазаруването на Черен петък ти носи още по-голямо удоволствие

Пощенска банка ти предлага потребителски кредит с ексклузивни условия, с който да осъществиш планираните покупки сега
Спонсорирано съдържание | Обновена: 23 ное 2021 15:26 | 23 ное 2021 15:26, Красимир Ангелов
Решение, с което пазаруването на Черен петък ти носи още по-голямо удоволствие

Черният петък е дългоочакваният период от годината, в който си заслужава да реализираш всички онези предварително планирани желания, да зарадваш близки и приятели или да направиш подарък за себе си. Все пак уютните семейни празници предстоят, а подаръците носят още повече поводи за усмивки.

В този период има много търговски оферти, на които рядко би могъл да устоиш, заради страхотните намаления. Много често всяко предложение си заслужава, а ако разполагаш с фиксиран бюджет би било малко трудно да избереш най-важните в момента. Пощенска банка ти предоставя финансово решение с ексклузивни условия, с което можеш да осъществиш всичките си намерения, било то и спонтанни. Още нещо, Черният петък е шанс да си подготвен за Коледа още през ноември.

ОСЪЩЕСТВИ МЕЧТАНИТЕ СИ ПОКУПКИ С ЛЕКОТА

Онлайн пазаруването все повече се харесва на българите, а в условията на настоящата ситуация е и от необходимост. Почти всеки вече разполага с компютър и смартфон, а това го прави още по-лесно и удобно. И за да не се налага да се колебаеш в избора си на оферти, потребителският кредит на Пощенска банка за Черен петък ти дава свобода да пазаруваш с още по-голямо удоволствие. Той ти предлага бърз отговор до 2 часа, съгласно изискванията на банката, за суми от 15 000 до 70 000 лева. Вероятно в списъка ти с желания присъстват редица продукти, с които би желал да подобриш ежедневието си, да зарадваш семейството ти и да се отблагодариш на приятелите си. Невероятни отстъпки те заобикалят отвсякъде из пространството, еуфорията се усеща отдалеч, а ти се чудиш – ново обзавеждане за дома, смарт телевизор за кино вечер със семейството, уреди за градината или покупка на автомобил от любимата ти марка. Не му мисли, защото сега всичко накуп е възможно с едно решение.

АТРАКТИВНИ УСЛОВИЯ, КОИТО ТИ НОСЯТ СВОБОДА ПРИ ПАЗАРУВАНЕТО

Предложението е валидно при кандидатстване за нов потребителски кредит в лева в периода от 19.11.2021 г. до 05.12.2021 г., при превод на работна заплата по разплащателна сметка, открита в банката по пакетна програма за комплексно банково обслужване и сключена застраховка по програма „Защита на плащанията“. Срокът на изплащане е до 60 месеца, а за по-голяма сигурност, фиксираме лихвата за първите 12 месеца от срока на кредита.

ЗАЯВИ СЕГА!

Черният петък е вече традиционно събитие и в България. За да се възползваш максимално от него и за да получиш своята индивидуална оферта, можеш да посетиш най-близкия и удобен за теб офис от широката клонова мрежа на Пощенска банка в страната или да заявиш изцяло онлайн на сайта ѝ. Побързай сега, за да сбъдваш желания веднага.

Цялата информация ще откриеш тук: www.postbank.bg


Още по темата: Пощенска банка
Още от

Спонсорирани публикации